• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İphone reklam engelleme programı

Yeniakit Publisher
2020-10-22 09:46:00 -
İphone reklam engelleme programı

İphone safari reklam engelleme | İphone kullanıcıları oyunlarda, uygulamalarda karşılarına çıkan reklamları engellemenin mümkün olup olmadığını araştırıyor. İnternette gezinirken gereksiz reklamlarla karşılaşmak istemeyenler İphone safari reklam engelle konusunu merak ediyor. Peki, İphone reklam nasıl indirilir? | İphone bedava reklam engelleme programı | İphone reklam engelleme yöntemi.

İphone oyunlardaki reklamlar kaldırılır mı? İphone block ad Mobil cihazlarda internette gezinirken, oyun oynarken ya da uygulamalara göz atarken onlarca reklamla karşılaşmanız son derece normal. Önceki aratmaların ya da göz attığınız oyunlarla ilgili sürekli olarak reklamlara maruz kalıyor olmak bir hayli can sıkıcı olabilir. Bu sebeple pek çok kişi İphone reklam engelleme programı olup olmadığını araştırıyor. İphone’da reklam nasıl engellenir?

İphone reklam engelleme programı

İphone reklam engelle (İphone block ad)| İphone kullanıcılarına reklam engelleme kolaylığı sağlıyor. Bunun için bazı adımları takip etmeniz gerekiyor. Peki, İphone reklam engelleme işlemi nasıl yapılıyor?

İphone cihazınızdan 'Ayarlar'a gidin. Buradan ise 'Gizlilik' seçeneği tercih edin. 'Reklam' kategorisine tıklayın. Ardından 'Reklam takibi sınırla'yı aktif hale getirin.

Konum tabanlı reklamları kapatmanız için engelleme işlemine devam etmeniz gerekiyor. Bu işlm içinse yine öncelikle 'Ayarlar'a gidin. Buradan 'Konum Servisleri'ni seçin. Buradan 'Sistem Servisleri'ne girin.

Karşınıza çıkan 'Konum Tabanlı Apple Reklamları seçeneğini kapalı hale getirin.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İphone reklam engelleme programı

Safari'de reklamları engellemek için programlar mevcut. İphone reklam engelle (İphone block ad )| İnternette gezinirken reklamlarla karşılaşmamak için uygulama mağazasından bir program indirebilirsiniz.

İphone reklam indirme işlemi için App Store'a girip Adblock Plus uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

İphone reklam engelleme işlemi için indirdiğiniz programa giriş yapın. Açılan ekranda 'Got it' sekmesine tıklayın. Bu işlemin ardından telefonunuzun ayarlar bölümüne gidin. Ayarlar'dan Safari menüsünü seçin. Buradan ise 'İçerik Engelleyiciler' seçeneğini gidin. 'Adblock Plus' seçeneğini aktif hale getirin. Bu işlemden sonra tekrar yüklediğiniz programı açın Adblock Plus seçeneği açık halde olmalı. Değilse aktif hale getirmelisiniz

İphone reklam engelle

İphone reklam bedava engelle | Adblock Plus uygulamasının yanı sıra mobil mağazada farklı uygulamalar bulunuyor. Ayrıca engelleme programlarını internette bulunan sitelerden de yükleyebilirsiniz. Ancak yükleyeceğiniz reklam engelleme programı hakkında araştırma yapmanız doğru olacaktır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23