• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Instagram’da dikkat çeken gelişme! Şaşırtıcı sır açığa çıktı

Yeniakit Publisher
2020-02-19 15:43:00 -
Instagram’da dikkat çeken gelişme! Şaşırtıcı sır açığa çıktı

Sosyal medyada ‘Hikayeler’ özelliği aracılığıyla kullanıcıların sorusuna cevap veren Instagram CEO'su Adam Mosseri, sosyal medya platformunun reklam politikası hakkında şaşırtıcı bir sırrı açığa çıkardı. Mosseri ayrıca Instagram'ın iPad uygulaması yapmak istediğini dile getirdi.

Instagram CEO'su Adam Mosseri, sosyal medya platformunda gerçekleştirilen soru-cevap etkinliğinde, Hikâyeler özelliği aracılığıyla kullanıcıların sorularına cevap verdi. Mosseri, bu şekilde kullanıcıların platform hakkında sahip olduğu yanlış bilgileri düzeltmeyi amaçladı.

Adam Mosseri, etkinlik sırasında Instagram hakkında şok edici bir sırrı ortaya çıkardı. Instagram CEO'su, yaptığı paylaşımlarında Instagram'da küçük bir kullanıcı grubuna reklamların gösterilmediğini söyledi. Instagram, reklamsız bir kullanım deneyiminin platformda ne tür bir etki yaratabileceğini ölçmek için bunu yapıyor. Ancak bu tarz bir uygulamadan ne tür geri dönüşler alındığı bilinmiyor.

Pek çok insan, Instagram çalışanlarının reklamsız bir Instagram deneyimi yaşadığını tahmin ediyordu. Ancak küçük de olsa bir kullanıcı kitlesinin Instagram'ı tamamen reklamsız kullandığı bilinmeyen bir gerçekti ve bazı kullanıcılar bunun haksızlık olduğunu belirttiler.

iPad uygulaması

Mosseri ayrıca Instagram'ın bir iPad uygulaması yapmak istediğini de söyledi. CEO, "Çok fazla insanımız ve yapacak çok işimiz var. Henüz yapabileceğimiz en iyi şey bu değil" dedi. Yakın zamanda, Instagram'ın 2019 yılında ana şirket Facebook için 20 milyar dolarlık reklam geliri elde ettiğini bildiren Mosseri, iPad uygulamasının hala yapılamamasını kaynak eksikliğine bağladı.

Soru cevap etkinliğinin Mosseri adına çalkantılı geçtiği söylenebilir. Instagram'ı reklamsız deneyimleyen kullanıcıların olması ve milyar dolarlar kazanan bir sosyal ağ platformunun iPad uygulamasını dert edinmesi, kullanıcıların kafasında soru işaretleri oluşturdu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23