• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnsanlık dramı! Gazze'de hastane elektriksiz kaldı, yaralılar telefon ışığıyla tedavi edildi

Yeniakit Publisher
2024-01-26 00:44:00 - 2024-01-26 01:43:39

Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus kentindeki Nasır Hastanesi, işgalci İsrail'in kuşatması nedeniyle elektriksiz kalınca doktorlar yaralıları cep telefonu ışığıyla tedavi etti.

Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus kentindeki Nasır Hastanesi, işgalci İsrail'in kuşatması nedeniyle elektriksiz kalınca doktorlar yaralıları cep telefonu ışığıyla tedavi etti.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken, İsrail güçleri güneydeki Han Yunus kentini kuşattı. Nasır Hastanesi, İsrail kuşatması nedeniyle elektriksiz kalırken, doktorlar yaralıları cep telefonu ışığıyla tedavi etti.

Hastanede görevli bir doktor, karanlık olan hastanede yaralı hastaya cep telefonu ışığıyla entübasyon uygulandığı anları paylaşarak, "Bugün, acil servisin yoğun bakım ünitesinde, elektriksiz, aletsiz ve anestezisiz, sadece el fenerleri ve Allah’ın yardımıyla bu hastayı hayata döndürmeye çalışıyordum" dedi.

Han Yunus'taki Nasır ve El-Amel hastaneleri İsrail güçleri tarafından tamamen kuşatılırken, hastanelerin çevreleri çok kez saldırıya uğradı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Bunlar hafızalara kazınıyor bu ekimlerin birde biçmesi var

Leyl....

Neden Birlesmis Milletler birsey yapmiyor. Cunku orasi fesatin merkezi, ya da Unesco ya da diger uyduruk Nato vs gibi denizotesi sionist ve evangelistlerin Dunyayi yonettikleri, boyunduruk altinda tuttuklari ve Sömürüsü altina aldigi bu kurulu$lar birtek ulke Ben de Atom var ve oraya salliyorum dese, bu i$ bitecek ama sonra Azza da kalmayacak.. Bunun birtek yolu var. Netahya'ya suikast ve icerde bir biolojik saldiri.. Icden!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23