• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İngiltere Başkonsolosluğu’ndan küstahlık!

Yeniakit Publisher
2016-02-17 07:22:00 - 2016-02-17 07:43:23
İngiltere Başkonsolosluğu’ndan küstahlık!

İngiltere Başkonsolosluğu’nun, Akit Medya Grubu ve Yeni Şafak gazetelerine yönelik terör saldırısı sonrası gazetemiz Akit’i araması ve gazetemiz yöneticilerine, “Akit Gazetesi yetkilileri, Yeni Şafak’a gelirlerse, orada iki gazeteye birden, ‘Geçmiş Olsun’ dileklerimizi ulaştıralım’’ şeklinde küstah teklifte bulunması eleştiriliyor.

HARUN SEKMEN / İSTANBUL

AHMET KEKEÇ: ÇOK AHLAKSIZCA BİR İSTEK

Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, İngiltere Başkonsolosluğu yetkililerinin Akit gazetesine yöneticilerine, ‘Yeni Şafak’a gelin, size de geçmiş olsun diyelim’ isteğinin ancak mizah romanlarına konu olabileceğini belirterek, ‘’Yapılan son derece ahlaksızca, saygısızca çok alçakca bir durumdur’’ dedi.  Akit Medya Grubu’na ve Yeni Şafak’a yapılan saldırının İngiltere Başkonsolosluğu’nun umurlarında olmayacağını kaydeden Kekeç, “Hürriyet’e geçmiş olsun’ dediniz, niye bu gazetelere demiyorsunuz’ sorularına muhatap olmamak için göstermelik birer ‘geçmiş olsun’ mesajı yayınladılar. Bu konuda samimi oldukları kanaatinde değilim’’ diye konuştu.

KÜÇÜK:  KÜSTAHIN DA KÜSTAHI BİR AÇIKLAMA

Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük de,İngiltere Başkonsolosluğu yetkililerinin vakit darlığı iddiasıyla Akit Medya Grubu’na uğramamasının dalavere olduğunu belirterek, “Akit gazetesi Türkiye’de ayarları bozan bir gazetedir. Her zaman devletinin ve milletinin yanında olmuştur. Muhtemelen İngiltere Başkonsolosluğu, Akit’i ziyaret etmemek için böyle bir bahane bulmuş. Alsın o vaktini başına çalsın. Küstahın da küstahı bir açıklamada bulunmuş. Bu küstahlığını ilerde bir gün izah eder’’ ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kaynak: Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23