• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İncirlik Üssü'nde savaş uçağı hareketliliği

Yeniakit Publisher
2019-10-17 18:01:00 -
İncirlik Üssü'nde savaş uçağı hareketliliği

Adana'daki İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığında hava hareketliliği yaşanıyor. Üste bulunan bazı savaş uçaklarının iniş ve kalkış yaptığı görüldü.

Adana'daki İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığında hava hareketliliği yaşandı. İncirlik Üssü'nde, öğle saatlerinden itibaren savaş uçaklarının iniş ve kalkış yaptığı görüldü.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı devam ediyor.

Savaş uçakları iniş ve kalkış yaptı

Merkez Sarıçam ilçesindeki İncirlik Üssü'nde, öğle saatlerinden itibaren savaş uçaklarının iniş ve kalkış yaptığı görüldü.

Kargo ve tanker uçak hareketliliği yaşanan İncirlik Üssü'nden ayrıca ABD'ye ait sivil bir uçak da kalkış yaptı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mert

incirlikteki nükleer silahlara türkiye ivedilikle elkoyup nükleer güç olmak zorunda ve bu sillahların abd tarafından başka yere naklediilmesine asla izin vermemelidir aksi halde abd israil yada diğer batılı ülkelerin ki hepsi kafirdir küfür tek millettir fiziksel saldırısına maruz kalabilir,pakistanda general ziyaülhak a yaptıklarını asla unutmamalıyız,türkiye için nükleer güç olmak bir beka sorunudur

Gel pisi pisi

Ulan İran bir kere Müslüman gibi davranın hakkın haklının yanında ol
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23