• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnce'nin apoletini millet söktü! "Cumhurbaşkanı Adayı" ifadesini sildi

Yeniakit Publisher
2018-07-01 07:30:00 - 2018-07-01 07:47:04

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İnce'nin apoletini millet söktü! "Cumhurbaşkanı Adayı" ifadesini sildi

Seçimlerden büyük bir hezimetle ayrılan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, resmi twitter hesabının bilgi kısmında yer alan "Cumhurbaşkanı Adayı" ifadesini kaldırdı.

CHP'nin zoraki olarak cumhurbaşkanı adayı yaptığı Muharrem İnce’nin sosyal medya hesabında yaptığı değişiklik sonrası, İsmail Metin Temel Paşa hatırlatması yapan sosyal medya kullanıcılarından, ‘’Apolet öyle değil, böyle sökülür’’ etiketiyle paylaşımlar yapılmaya başlandı.

24 Haziran seçimlerinde CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan ve resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 30.6 oy alan Muharrem İnce, Twitter hesabında kendini tanımladığı biyografi bölümünde değişikliğe gitti. Muharrem İnce, 24 Haziran seçimlerinin ardından sosyal medya hesabındaki "Cumhurbaşkanı adayı" ifadesini kaldırdı ve sadece "Tepeden Tırnağa Cesaret Her Şey Türkiye’yi Sevmekten İbaret!" mesajını bıraktı.

METİN TEMEL PAŞA’YI TEHDİT ETMİŞTİ

15 Temmuz ihanet gecesi FETÖ’nün ölüm emrini verdiği ve Zeytin Dalı Harekâtı’nı yöneten 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel Paşa, terör örgütlerinin yanı sıra, İnce’nin de hedefindeydi. İnce, terör örgütlerinin korkulu rüyası haline gelen Temel Paşa’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alkışlamasını hazmedemeyip seçim kampanyası boyunca "30 Ağustos’ta emekli edeceğiz", "Apoletlerini sökeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23