• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu'nun metrosunda skandal manzara!

Yeniakit Publisher
2022-01-21 15:27:00 -
İmamoğlu'nun metrosunda skandal manzara!

Göreve geldiği günden bu yana icraat değil şov yapan Ekrem İmamoğlu'nun İBB'sine bağlı metroda skandal bir görüntü kaydedildi. Yenikapı-Hacıosman hattında çalışan bir metro, Seyrantepe İstasyonu'na kadar açık kapıyla ilerledi.

 

Göreve geldiği günden bu yana icraat değil şov yapan Ekrem İmamoğlu'nun İBB'sine bağlı metroda skandal bir görüntü kaydedildi. Edinilen bilgilere göre, Yenikapı-Hacıosman hattındaki metronun kapısında seyir halindeyken arıza meydana geldi. Trenin, Seyrantepe İstasyonuna kadar açık kapıyla ilerlemesi bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Söz konusu manzara, İmamoğlu yönetiminin insan hayatına ne kadar önem verdiğini de gözler önüne serdi. 

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mücahid/Fr

Bunu da mı?! "Reis" engelledi, îmamınoglu "atlar" nerede?!..

MUHAMMET CİK

imamoğlunun metrosu da nedir ...... imamoğlunun eleştirmek icin tekerin havası inse suçu ekreme atacaksın. kapı açıksa. metroyu kullanan görevli suçludur. eger o metro birinin ise.ulkeyi yönetenindir. suçlu onlardır. imamoğlunun metrosu lafı cok komik. adam yeni metrobus almak istiyor.ama sizinkiler izin vermiyor. yatırım yapması engelleniyor.millet bunları göruyor.bilesiniz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23