• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu homoluğu yaşam biçimi olarak görüyor! “Yasin suresini okumuştu ya, devamını da okusun”

Yeniakit Publisher
2019-07-03 12:36:00 - 2019-07-03 12:39:08
İmamoğlu homoluğu yaşam biçimi olarak görüyor! "Yasin suresini okumuştu ya, devamını da okusun"

Seçimlerden önce dindar seçmene oynamak için Yasin suresini okuyan CHP’li İmamoğlu, Sözcü’ye verdiği röportajda eşcinselliği yaşam biçimi olarak ifade etti. Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, İmamoğlu’na Kur’an-ı Kerim’in devamını da okumasını söyledi ve eşcinselliğin yasaklandığı ayetleri hatırlattı.

 yeniakit.com.tr  Akit TV’de Fatin Dağıstanlı’nın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu’nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili’nde, İmamoğlu’nun Sözcü’ye verdiği röportaj masaya yatırıldı.

Eşcinselliği “yaşam biçimi” olarak niteledi

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sözcü’den Özlem Gürses’e verdiği röportajda, CHP’li diğer belediyeler gibi sapkın eşcinsellere destek çıktı. İmamoğlu, kendisine sorulan, “LGBTİ bireyin sorunu?” şeklindeki soruya şu cevabı verdi:

“Gayet tabii, o da çözülsün. Tüm tercihlere, yaşam biçimlerine ön yargısız bakabilmek önemli. abii ki bireysel alanımda kişisel kırmızı çizgilerim de var.

“Yasin’in devamını da oku” diyen Karahasanoğlu: Kendisinin de hakkını yemeyelim...

Karahasanoğlu, İmamoğlu’nun sapkınlara verdiği destekle ilgili şu ifadeleri kullandı:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

şenay doğan

devamını ben söyleyeyim ömrüne yemin olsun ki onlar sarhoşlukları içinde bocalayıp duruyorlardı HİCİR 72 allaha emanet olun

DOST

Size ne sorgucu meliğimsiniz okumasa dinsiz diyorsunuz okusa camide yuhluyorsunuz din iman sizin tekelinizdemi size ne niye Allah 'ın soracağı sorularla insanları meşgul ediyorsunuz. Lütfen siz şu an ki iktidara israfı korumacılığı ve haksız rantı sorun lütfen yayınlayın ınsanların dini ve imanıyla uğraşmayı bırakın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23