• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İkranur neden öldü? Giresun'da kaybolan küçük kızın otopsi raporu belli oldu

Yeniakit Publisher
2020-07-01 18:21:00 -
İkranur neden öldü? Giresun'da kaybolan küçük kızın otopsi raporu belli oldu

İkranur neden öldü? Giresun'da kaybolan küçük kızın otopsi raporu belli oldu! İneklerin yanına gittiği iddia edilen İkranur'un cesedinin bulunmasının ardından otopsi raporu bekleniyordu. Bütün Türkiye bu habere kitlenmiş ve İkranur'un en azından acısız öldüğü düşüncesiyle araştırma yapmaya başlamıştı. Peki ama İkranur nasıl öldü ya da öldürüldü? İşte merak edilen otopsi raporu ve ölüm nedeni...

Giresun'un Bulancak ilçesi İcili köyünde dağlık bir arazide kaybolan İkranur Tirsi'den haber alınamaması üzerine ailesi jandarma ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde 100 hektarlık alanı kısım kısım arayan Jandarma Özel Harekat (JÖH) Taburu’ndan 50 kişilik ekip,  İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), AKUT ve UMKE ekibi, bugün bir cansız bedene ulaştı.

Yapılan açıklamalarda "İkranur Tirsi'nin (7) yapılan aramalar sonucu derede cansız bedenine ulaşıldı." dendi.

Otopsi Sonucu...

Bugün otopsi raporunun açıklanmasının üzerine ciğerlerinde su bulunması ve elbiselerinde yıpranma bulunmadığı için sürüklenmediği belirlendi. Sonuç olarak yapılan ilk otopsisinde minik kızın ölümünde travmatik hiçbir bulguya rastlanılamazken, ciğerlerinde su dolması sonucu yani boğularak öldüğü belirlendi.

Güvenlik güçleri, Tirsi'nin cesedinin çürümeye evrilmesinden dolayı kaybolduğu günden itibaren öldüğü, küçük kızın boğulduğu deredeki su seviyesinin çok düşük olması, üzerindeki elbiselerinde derede sürüklenme ibaresinin olmaması nedeniyle minik kızın derede birileri tarafından boğulduğu şüphesi üzerinde duruyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

karlıdağlar

tarihi ve radikal kararlar bekliyoruz:1-Ayasofya 'nın ibadete açılması 2- idamın başlatılması.

Rabia Zafer

Daha Önce Baktıklarında Orada Yokmuş. Kesin Biri Tarafından Oraya Getirilip Boğuldu Katili .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23