• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İHL’li öğrencilerden örnek davranış

Yeniakit Publisher
2014-06-09 08:35:00 - 2014-06-09 07:31:57
İHL’li öğrencilerden örnek davranış

İmam Hatip öğrencileri Büşra Sevimli’yi evinde ziyaret ederek ona hem maddi hem de manevi destek verdiler. Büşra Sevimli de bu ziyaretten çok memnun kaldı.

HABER MERKEZİ - Avcılar Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, harçlıklarını biriktirerek, beyninde tümör bulunan ilköğretim öğrencisi Büşra Sevimli’ye yardımda bulundu. Öğrencilerin harçlıklarını biriktirerek örnek bir davranışa imza atmaları, takdirle karşılandı. 

4 BİN 500 TL AİLEYE TESLİM EDİLDİ

Avcılar Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan yardım kampanyasına ilgi göstererek, kendi aralarında adeta bir hayır yarışı içine girdi. 

Öğrenciler, Avcılar Cihangir semtindeki Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu 7. sınıfında okuyan ve beyin tümörü rahatsızlığı bulunan Büşra Sevimli’ye 4 bin 500 TL para yardımında bulundu. Kemoterapi tedavisi gören Büşra Sevimli’nin şimdiye dek üç defa ameliyat olduğu öğrenilirken, babasının işsiz olduğu bildirildi. Ailenin diğer kız çocuklarının da epilepsi hastası olduğu öğrenildi.

Bu yıl açılan ve 19 dersliği ile toplamda 700 mevcudu bulunan Avcılar Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin öğrencilerinin bu örnek davranışta bulunması, herkes tarafından takdir edildi. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23