• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İhanette son nokta! Trump'ın işgal planına BAE'den skandal destek

Yeniakit Publisher
2020-02-02 10:41:00 - 2020-02-02 10:42:36
İhanette son nokta! Trump'ın işgal planına BAE'den skandal destek

İslam dünyasının yüz karası BAE'nin Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayid , ABD'nin Filistin'i işgal planına destek verdi. Zayid, Twitter hesabından "Filistinliler her hayır dediklerinde kaybediyorlar" başlıklı skandal bir makale paylaştı.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayid, Filistinlileri ABD'nin sözde barış anlaşmasına karşı çıkmamaya davet eden bir makale paylaştı.

Zayid resmi Twitter hesabında New York Times'ta Bret Stephens'in kaleme aldığı "Filistinliler her hayır dediklerinde kaybediyorlar" başlıklı bir makaleyi paylaştı.

Makalede, Yasir Arafat'ın, İsrail'in, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devleti kurulması teklifini reddettiği hatırlatılarak, bugün de sözde barış planının reddedilmesinden en az Filistinlilerin çıkarı olacağı öne sürüldü.

Sözde barış planının İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya sunulmuş bir hediye olduğu belirtilen makalede, ABD Başkanı Donald Trump'ın bu adımla Ramallah'taki Filistinlilerin gönlünü kazanmak yerine Florida'daki Yahudi seçmenlerin oyunu almaya yönelik bir girişimde bulunduğu vurgusu yapıldı.

Filistin davasını ortadan kaldırmayı hedeflediği belirtilen sözde barış planının ilan edildiği toplantıya BAE'nin ABD Büyükelçisi Yusuf el-Uteybe, Bahreyn'in ABD Büyükelçisi Abdullah bin Raşid Al Halife ve Umman'ın ABD Büyükelçisi Huneyne el-Mugıyriyye de katılmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan

Bu adamın resmini görünce üç gün uyuyamıyorum.Lan bu kadar tipsiz bşr şerefsizin ahlakıda bu kadar olur

Ahmet

Yaziklar olsun sizin gibi müslümanlara, cikariniz icin degil Filistini,en kiymetli degerlerinizi bile satarsiniz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23