• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İETT sürücüsü yolcuları indirip o aracın peşine düştü! Önüne kırıp durdurdu

Yeniakit Publisher
2019-10-09 11:18:00 -
İETT sürücüsü yolcuları indirip o aracın peşine düştü! Önüne kırıp durdurdu

Makas atarken İETT aracına çarpan sürücü, aynı aracın şoförü tarafından filmleri aratmayan bir kovalamaca sonucu yakalandı. Yolcuları indiren İETT sürücüsü, aracını makas atan sürücünün önüne kırarak kaçmasını engelledi.

İstanbul E-5 karayolunda Büyükçekmece’den Avcılar istikametine ilerleyen bir sürücü önce İETT aracına çarptı, sonra ise makas atarak ilerlemeye devam etti. Yolcuları indirerek genç sürücünün peşine düşen İETT sürücüsü ise, yakaladığı sürücünün kaçmasını engellemek için önüne kırıp demir bariyerlerin arasını sıkıştırarak durdu.

İstanbul'daki olay, dün gece 21.30 sıralarında E-5 Karayolu Büyükçekmece-Avcılar istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, üniversite öğrencisi Yılmaz Ö. bir arkadaşı ile birlikte okuldan çıktıktan sonra arabayla dolaşmaya çıktı. Büyükçekmece’de kampüsü bulunan okuldan ayrılan gençler, bu sırada Beylikdüzü bağlantı yolunda İETT otobüsüyle yol verme tartışması yaşadı. Tartışma sırasında aracıyla ilerleyen Yılmaz Ö. İETT aracının sol ön tamponuna çarparak yoluna devam etti.

Yolcuları indirip peşine düştü

İETT aracının sürücüsü Atilla A. ise yaşanılanlara sinirlenerek, yolcuları indirip gencin peşine düştü. Bu sırada Yılmaz Ö., makas atarak yoluna devam ederken, Atilla A. trafiğin yoğunlaştığı bir noktada genç sürücüyü yakaladı. Durması yönünde el hareketlerine bulunarak, genç sürücünün yanında ilerlemeye devam etti.

Bariyerlere sıkıştırıp durdurdu

İETT şoförü, genç sürücüye el kol işaretleriyle durdurmak istese de başarılı olamadı. Bunun üzerine İETT şoförü, E-5 karayolunda Yılmaz Ö’nün kullandığı aracın önüne kırıp demir bariyerlere sıkıştırarak durdurdu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Araçtan inen Atilla A. genci arabadan indirmeye çalıştı ancak kapıları kilitleyen Yılmaz Ö. ve arkadaşı arabanın içinde polisin gelmesini bekledi. Bu sırada sinirlerine hakim olamayan Atilla A. kapıyı açmayan gencin bulunduğu aracı yumrukladı.

İhbarlar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri iki tarafı da gözaltına aldı. Trafik ekiplerinin gelmesi üzerine gerekli raporların tutularak araçlar, yoldan kaldırıldı. Kısa bir süre aksayan trafik daha sonra normale döndü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

CELLO AĞA

İETT ŞOFÖRÜ ATİLLA BEY HELAL OLSUN SİZE TEBRİK EDERİM O ..İN GIRTLAĞINI SIKMADIĞINA ÜZÜLDÜM. SİZ DURDURMASAYDINIZ KİMBİLİR KAÇ KİŞİNİN CANINI YAKACAKTI. O ZENGİN ZÜPPESİNE HAKETTİĞİ EN AĞIR CEZA VERİLMELİ.

Adsız

Bu makas atan ........larindan sıkıldık artık devlet adam gibi tedbir almıyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23