• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB önünde ayvalı protesto! Seyyar satıcının mallarını çürütüp iade ettiler

Yeniakit Publisher
2020-01-24 13:15:00 - 2020-01-24 13:54:19

Ayva sattığı kamyonetine zabıta tarafından el konulan seyyar satıcı isyan etti. Sattığı ayvalarla birlikte el konulan kamyonet 15 gün sonra iade edildi. Ürünlerinin çürüdüğünü gören seyyar satıcı, İBB önüne gelerek hepsini döktü. Seyyar satıcı, "Malım olduğu gibi çürümüş. Kime başvursam yanıt yok. Çözüm yok. Hani her şey çok güzel olacaktı? Böyle mi çok güzel olacak?" diyerek İmamoğlu yönetimine isyan etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından 15 gün önce Maltepe'de izinsiz satış yaptığı iddiasıyla kamyonetine el konulan Sabri Ayvalı, 15 gün sonra çürüyünce iade edilen ayvaları Saraçhane'deki İBB binası önüne döktü.

Zabıta tarafından el konuldu

Seyyar satıcılık yapan Sabri Ayvalı'nın iddiasına göre 15 gün önce Küçükyalı'da satış yaptığı sırada aracına zabıta tarafından el konuldu. Sabri Ayvalı'nın tüm ısrarlarına rağmen belediye aracını iade etmedi.

Dün Ayvalı'yı arayan belediye yetkilileri aracını geri alabileceğini söyledi. Kamyonetini alan Ayvalı, kontrol ettiğinde ayvalarının çürüdüğünü gördü. Ürünlerinin ziyan edilmesine tepki gösteren Ayvalı aracıyla İBB önüne gitti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Hani her şey çok güzel olacaktı?

Ayvaları belediye önüne döken seyyar satıcıya polis müdahale etti. Olay sonrası konuşan Sabri Ayvalı, "15 gün önce aracıma zabıta el koydu. Aracımı dün aldım. Malım olduğu gibi çürümüş. Kime başvursam yanıt yok. Çözüm yok. Hani her şey çok güzel olacaktı? Böyle mi çok güzel olacak? Zararım 10 binin üzerinde. Ben adalet istiyorum" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

GÜROL

beter olun İSTANBULLULAR..............

Vatandaş rıza

Bence belediye haklı. ne olduğu belirsiz malları cami önünde satıp , hiçbir denetimi olmayan malları bize yedirmediler mi Bunlra pirim vermemek lazım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23