• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Husiler engel tanımıyor! Katil İsrail’de sirenler çaldı

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Husiler engel tanımıyor! Katil İsrail’de sirenler çaldı

Yemen’deki İran destekli Husiler, tüm engellere rağmen katil İsrail'e karşılık vermeye devam ediyor.

İsrail’e yönelik misilleme saldırılarını sürdüren Yemen'deki İran destekli Husiler, ülkede bir kez daha paniğe neden oldu.

İsrail Savunma Kuvvetleri’nden (IDF) yapılan açıklamaya göre, Yemen'den fırlatılan bir füze nedeniyle İsrail’in orta kesimlerindeki birçok bölgede sirenler çaldı. Tedbir amacıyla halka sığınaklara gitme çağrısı yapılırken, füzenin İsrail hava sahasına girmeden önlendiği bildirildi.

İsrail basını ise, önlenen füze nedeniyle yaralanan kimsenin olmadığını duyurdu. Güvenlik protokolleri kapsamında birçok bölgede sirenlerin çaldığı anlar ise amatör kameralara yansıdı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali Karakeseli

Saldırı sonrası yapılan açıklamada yedi kişinin uykusunun kaçtığı, üç kişinin burnunun kanadığı iddia edildiğinden şüphe ediliyor şeklinde duyumlara ulaşıldığından bahsediliyor

Vatandaş Hasan

Her sakallıyı dede, ismine "İslam" kelimesini ekleyen her rejimi de peşinen Müslüman saymıyoruz tabii ki. Özellikle şeytanın çocuğu münafıkbaşı İran-Fars-Pers rejimini. Takiyye, münafık İran'ın ruhuna kadar işlemiştir. ABD ve İsrail gözetiminde/işbirliğiyle münafık İran ve itlerinin ortadoğuda şia yayılmacılığı için yüzbinlerce Ehl-i Sünnet Müslümanı Şehit ettiklerini, milyonlarcasını ise göçe zorladıklarını unutmadık, unutmayacağız. gavur İsrail neyse, münafık İran ve itleri de aynısıdır. İkisi de Ehl-i Sünnet Müslüman katilidirler. İran'daki Azerbaycan Türklerine sesleniyorum. Kurtulun Farslardan-Perslerden-pisliklerden. Türkiye-Azerbaycan özü kardeştir; Ermenistan-İran özü kalleştir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23