• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hocalı katliamının komutanı Azerbaycan ordusu tarafından öldürüldü

Yeniakit Publisher
2020-10-17 22:46:00 -
Hocalı katliamının komutanı Azerbaycan ordusu tarafından öldürüldü

Hocalı katliamında aktif rol alan ve Ermenistan ordusu tarafından üstün hizmet madalyası verilen Albay Rüstem Gasparyan, Azerbaycan ordusu tarafından öldürüldü.

Ermenistan'ın 1992'de Azerbaycan Türklerine yönelik tarihe kara leke olarak geçen Hocalı katliamında aktif rol alan ve Ermenistan ordusu tarafından üstün hizmet madalyası verilen Albay Rüstem Gasparyan, Azerbaycan ordusu tarafından etkisiz hale getirildi.

Ermenistan'ın Azerbaycan'da sivil yerleşim birimlerini hedef alan saldırısının ardından Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ bölgesinde başlattığı operasyon tüm hızıyla devam ediyor. Operasyon kapsamında Ermenistan ordusu ağır kayıplar verirken, Dağlık Karabağ'da birçok kritik noktayı da kaybetti.

Hocalı katliamını yapan komutan öldürüldü

Ermenistan'ın Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Üyesi Naira Zohrabyan, daha önce Hocalı katliamında Albay olarak görev yapan ve Ermenistan ordusundan üstün hizmet madalyası alan Rüstem Gasparyan, Azerbaycan ordusu tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Hocalı katliamında aktif rol alan Gasparyan, Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmalarda gönüllü olarak cephede savaşmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

deniz

ZAMANI GELİNCE BÖYLE GİDER KELLESİ HEP DERİM TÜRKLER YERİ ZAMANI GELİNCE İNTİKAM ALIR DİYE HİTLER GERÇEKTEN TÜRKİYEYE SALDIRMADI KORKULARI VARDI İÇİNDE NE DEDİ BİZ TÜRKLERE SALDIRIRSAK ZAMANI YERİ GELİNCE İNTİKAMINI ALIRLAR DİYE ADAM BOŞUNA DEMEMİŞ

Devam.... Devam...

İçimiz ferahlıyor bunun gibi soysuzların üstü çizilince . Devamını bekliyoruz qardash lar hele durmayın, sürdürün hərbi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23