• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hikmet Genç'ten CHP'li Faik Öztrak'a tokat gibi cevap

Yeniakit Publisher
2020-06-19 23:57:00 -
Hikmet Genç'ten CHP'li Faik Öztrak'a tokat gibi cevap

"Libya'ya bazı bakanların neden gittiğini anlamakta güçlük çekiyorum." şeklinde tepki çeken ifadeler kullanan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'a yanıt Gazeteci Yazar Hikmet Genç'ten geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Türk heyetinin Libya'da yaptığı görüşmelere ilişkin soru üzerine, "Kapsamlı bir heyetle oraya gitmesine bir şey dememekle birlikte Libya'ya Hazine ve Maliye Bakanı'nın gitmesinin nedenini çok fazla anlayabilmiş vaziyette değilim. Çünkü orada sonuç itibarıyla bir iç savaş sürüyor, daha henüz savaşın yaralarının sarılmasının düşünüldüğü noktaya gelinmiş vaziyette değil. O nedenle Libya'ya böyle bir heyetin gönderilmesini yadırgamamakla birlikte bazı bakanların neden oraya gittiğini anlamakta güçlük çekiyorum." şeklinde ilginç bir yanıt vererek vizyonsuzluğunu gösterdi.

Öztrak'a cevap Gazeteci Yazar Hikmet Genç'ten geldi.

Genç, sosyal medya hesabından Öztrak'a şu ifadelerle yanıt verdi:

"İtalya, Yunanistan, Fransa..vs, sahillerinden bakarsan anlamazsın tabii!.."

İşte o tweet:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ak yandaş

Bomba cevap..Gayet net anlaşılır gerçegi 12 den vuran cevap..

Ers61

Lütfen, Türkçe'yi doğru ve itinalı kullanalım. Türkçede "yanıt" diye bir kelime yoktur. Bu ucube, "cevap" kelimesinin yerine ikâme edilmek için uydurulan lakırdılardan biridir. Bineanaleyh; "yanıt geldi" ifadesi yanlıştır, doğrusu "cevap geldi" ifadesidir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23