• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Her öğrenci için bir Casper var

Yeniakit Publisher
2017-09-12 21:13:00 -
Her öğrenci için bir Casper var

Türkiye’nin bilgisayarda uzmanmarkasıCasper, okullar açılırken öğrencilerin farklı ihtiyaçlarına göre alternatifler sunuyor.

Casper’da taşınabilir, hafif ve güçlü modellerden, yüksek işlemci gücü isteyen modellere kadar her beklenti ve ihtiyaca uygun bilgisayarlar yer alıyor.

Klasik örgün eğitimin artık dijital dünya ile desteklenmesiyle beraber, veliler çocuklarının teknolojinin gerisinde kalmamasını ve derslerine destek olmasını sağlamak için bilgisayarlara yoğun ilgi gösteriyor. Türkiye’nin bilgisayarda uzmanmarkasıCasper, ilköğretimden yükseköğretimdeki farklı disiplinlere hitap eden, öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilen dizüstü ve masaüstü modelleriyle eğitimlerine destek olmayı sürdürüyor.

İlk bilgisayarım: Nirvana Masaüstü

İlk kez kendine ait bilgisayarlara sahip olma döneminde ve yaşı dolayısıyla fazla mobil olamayan ilköğretim öğrencileri için veliler genellikle masaüstü bilgisayarları tercih ediyor. Nirvana masaüstü bilgisayarların yüksek performans sunan işlemcisi ile öğrenciler bilgi kaynaklarına ulaşarak araştırma, ders çalışma, ödevlerini yapma, okulları ile ilgili son duyuruları öğrenme ve ortaklaşa ödevlerini yapabilme hatta internetüzerinden deneme sınavlarına girebilme imkanlarına sahip oluyorlar. Nirvana masaüstünün paylaşımsız ekran kartı modelleri sayesinde ise öğrenciler animasyon ve video içeriklerini rahatlıkla izleyebiliyorlar.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Performans, tasarım ve hafiflik; Nirvana F serisi

Orta ve yükseköğretimde öğrencilerin birbirleriyle sosyalleşmesi ve mobiliteimkanlarıartığı için dizüstü bilgisayarlar tercih sebepleri oluyor. Her ne kadar internet sayesinde fiziksel olarak aynı ortamda bir arada olmaları gerekmese de, özellikle ödev yaparken bilgi alışverişinde bulunmaları ve grup çalışmaları nedeniyle ev ve cafe gibi ortamlarda birlikte çalışma kültürü oluşuyor. Casper’ın, araştırma şirketi Kalita ile öğrenciler arasında yaptığı araştırmaya göre dizüstü bilgisayarlarda pratiklik ve taşınabilirlik, ürün ile ilişkilendirilen birincil kavramlar. Yine aynı araştırmaya göre erkek öğrenciler işletim sistemi ve performans gibi özelliklere öncelik verirken, kız öğrenciler için birincil özellik, hafif ve taşınabilir olması.Nirvana F800’ün Intel 7. nesil işlemcisi ile yüzde 13 artan performansı ve NVIDIA GeForce 940MX GDDR5 ekran kartı ile performans arayan öğrencilerin tam istediklerini sağlarken, metal kasası mobil durumlarda üst düzey koruma ve dayanıklılık sağlıyor. Nirvana F300 ise 16.88 mm incelik,1.3 kg hafifliği ve 3960 mAh’lık uzun pil ömrü ile her yere taşınabilir ve tek bir şarj ile saatler boyu kullanılabiliyor.

Mimar, mühendis ve tasarımcı adaylar için performans canavarı:Excalibur Dizüstü

Üniversitede özellikle mimarlık, mühendislik veya görsel tasarım bölümlerinde okuyan öğrencilerin performans gerektiren programları kullanabilmeleri gerekiyor. Yeni nesil güçlü işlemci ve ekran kartlarıyla dizüstü bilgisayarlar da oyun oynama fonksiyonlarının yanı sıra, performans gerektiren grafik programlarının kullanımına fazlasıyla imkan tanıyor. Excaliburdizüstü serileri, zarif tasarımlarının yanı sıra, NvidiaGeForce 6GB GTX 1060 ve 4GB GTX 1050 ve yedinci nesil i7 HQ işlemciden güç alıyor. Excaliburserileri performans gerektiren programları kullananları fazlasıyla tatmin edecek.

Türkiye’nin bilgisayarda uzman markasıCasper, her ihtiyaca uygun geniş ürün yelpazesi, rakiplerine uygun fiyat avantajı ve ana ve bölge servislerindeki 1 saatte teslim servis hizmetiyle her sene olduğu gibi bu sene de öğrencilerin yanında yer almaya devam ediyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23