• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Helal olsun AK Partili Tuzla Belediyesi! 'Deizm' propagandasına geçit yok

Yeniakit Publisher
2019-11-20 12:30:00 - 2019-11-27 17:03:05

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Helal olsun AK Partili Tuzla Belediyesi! 'Deizm' propagandasına geçit yok

AK Partili Tuzla Belediyesi , ‘deistlik’ propagandasının yapıldığı “Ben Deist” adlı oyunu iptal ederek örnek bir davranış sergiledi. Oyunun yazarı Cüneyt Sezer oyunu başka belediyelerde oynadıklarını açıkladı. Kamuoyu şimdi skandal oyuna izin veren belediyelerin hangileri olduğunu merak ediyor.

 Yeniakit.com.tr 

Türkiye’de bilinçli bir şekilde yaygınlaştırılmaya çalışılan eşcinsellik, ateizm ve deizm gibi sapkın akımlar devlet imkanlarını kullanarak da kendilerine nüfuz alanı oluşturmaya çabalıyor.

Tuzla Belediyesi'nden örnek davranış

AK Partili Tuzla Belediyesi içerisinde ‘deistlik’ propagandasının yapıldığı “Ben Deist” adlı oyunu iptal etme kararı aldı. Devlet imkanlarını kullanarak ‘deizm’ propagandası yapmaya çalışan oyuncu bozuntularının oyununa gelmeyen Tuzla Belediyesi, 15 Kasım Cuma günü oynanması planlanan rezalet oyuna müsaade etmedi.

Hangi belediyeler bu rezalete göz yumdu?

Oyunda deizmi savunmadıklarını, herhangi bir dinin propagandasını yapmadıklarını sadece deist bir gencin sorgulama sürecini yansıttıklarını ileri süren oyunun yazarı ve yönetmeni Cüneyt Sezer, bu oyunu başka belediyelerde oynadıklarını, bir sorun yaşamadıklarını açıkladı.

Sezer’in bu açıklamalarıyla birlikte skandal oyuna hangi belediyelerin izin verdiği merak konusu oldu.

Yönetmenden açıklama

Ben Deist Oyunu yönetmeni Cüneyt Sezer, oyunla ilgili yaptığı açıklamada "20.11.2019 tarihinde yeniakit.com.tr adlı internet sitesinin https://www.veniakit.com.tr/haber/helal- olsun-a k-partili-tuzla-belediyesi-deizm-propagandasina-gecit-vok-955725.html urlsinde "Helal olsun AK Partili Tuzla Belediyesi! 'Deizm' propagandasına geçit yok" başlığıyla yayınlanan haberin içeriği doğru değildir. Ülke gençliğine bir şeyler anlatma derdi güden oyunumuz yanlış değerlendirilmiştir.. BEN DEİST adlı oyun deist bir gencin deist düşünce tarzıyla hayatını vardırdığı noktada yaşadığı kırılmaları, açmazları ve çıkmazları anlatarak söz konusu düşünce tarzının insanı sağlıklı bir noktaya eriştiremeyeceğini ifade etme amacı gütmektedir. Oyun; haber metninde bahsedilenin tam aksine deizm propagandası yapmak için değil, gençleri deizm tehlikesinden uzaklaştırmak bu konuda farkındalık kazandırmak için kaleme alınmıştır. Halkımızın aklında hiçbir soru işareti kalmaması adına bu açıklamayı yapmak gereği hasıl olmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

yazıklar olsun

Deizm ateizmin Anaokulu dur.!

Cehennem den önceki son durak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23