• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP'li Gülten Kışanak'tan TİP'e 'baraj' tepkisi!

Yeniakit Publisher
2023-04-03 01:31:00 - 2023-04-03 01:40:56
HDP'li Gülten Kışanak'tan TİP'e 'baraj' tepkisi!

HDP'nin tutuklu eski belediye başkanı Gülten Kışanak, PKK terör örgütünün yayın organı Yeni Yaşam gazetesinde yayınladığı yazısında, TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ı hedef aldı.

HDP'nin tutuklu eski belediye başkanlarından Gülten Kışanak, PKK terör örgütünün yayın organı Yeni Yaşam'da TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ı hedefe koydu.

Emek ve Özgürlük İttifakı'nı eleştiren HDP'li Kışanak, "Öyle görülüyor ki, Emek ve Özgürlük İttifakı bir seçim ittifakı niteliğinde değil. Ortak cumhurbaşkanı adayı yok. Ortak seçim listesi de olmayacaksa, bu ittifak artık bir seçim ittifakı niteliğinde değildir." dedi.

TİP'in meclise girme ihtimalini de hedefe koyan Kışanak, şöyle devam etti:

Sayın Erkan Baş, artık baraj kaygısı olmadığı için çok oy alacaklarını söylüyor. Evet, ittifakta olmak TİP için %7 barajını ortadan kaldırıyor ancak, barajı Kürtler yıllarca büyük emekler vererek, bedel ödeyerek anlamsız hale getirdi. HDP 7 Haziran’da barajı yıktı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Koray

CHP liler "HER EVDEN 1 OY HDP'ye" kampanyasi ile Chp li her evden bir oy Hdp'ye vermeselerdi Hdp meclise girmeyi rüyasinda bile göremeyecekti.

pınar demir

ÇİRKİNLER ORDUSU
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23