• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hayret ki ne hayret! Bu adam nasıl doktor olmuş!

Yeniakit Publisher
2021-07-25 16:59:00 -
Hayret ki ne hayret! Bu adam nasıl doktor olmuş!

Türkiye ile Çin arasındaki ilişkilere çomak sokarak Çin'in Türkiye'ye aşı göndermesini engellemeye çalışan CHP'li Murat Emir, aşıyı vatandaşın ayağına kadar getiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı suçladı.

Türkiye ve Çin arasındaki ilişkilere çomak sokarak Çin'in Türkiye'ye aşı göndermesine mani olmaya çalışan CHP'li Murat Emir, aşıyı vatandaşın ayağına kadar getiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı suçlamaya kalktı.

CHP'li Emir, bazı vatandaşların aşı yaptırmamasının sebebini de Bakan Koca'ya bağladı.

Bakan Koca'nın aşı yaptırmayan vatandaşların sayısını verdiği tweeti paylaşan CHP'li Emir, "Ülkemizdeki aşı karşıtlığının en önemli sebebi; 'mRNA aşılarını orta ve uzun vadeli sonuçları bilinmediği için tercih etmiyoruz' diyen Bakan Fahrettin Koca'dır. Aşı karşıtlığını azaltmak istiyorsa yanıldığını ve halkı yanılttığını söyleyerek özür dilemelidir" şeklinde iddialarda bulundu.

Bakan Koca aşı getirse de, getirmese de, olumlu konuşsa da, olumsuz konuşsa da sırf muhalefet olsun diye eleştiren CHP zihniyetinin kafası, "Bunlara göre Avrupa'da aşı yaptırmayanların sorumlusu da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca(!)" tepkilerine neden oldu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

.......

foncuklar

A. K.

Acaba bunlar muhalefet yapmak deyince herşeye karşı çıkmayı, saptırmayı, sapla samanı karıştırmayı mı anlıyorlar....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23