• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hayatının şokunu yaşayan oyuncuya Fenerbahçe sürprizi

Yeniakit Publisher
2018-05-10 12:46:00 -
Hayatının şokunu yaşayan oyuncuya Fenerbahçe sürprizi

Şampiyonluk yarışında ikinci sırada bulunan Fenerbahçe, Galatasaray'dan İngiliz ekibi Stoke City'ye transfer olan Ndiaye'yi transfer etmek harekete geçti.

Fenerbahçe transfer sezonunu hareketli geçireceğinin sinyallerini vermeye başladı. Sarı-Lacivertli kulübün transferdeki ilk hedefinin sezon ortasında Galatasaray'dan Stoke City'ye transfer olan Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye olduğu öğrenildi. Ndiaye, 16 milyon Euro bedelle transfer olmuştu.

SÖZLEŞMESİNDE ÖZEL MADDE VAR

Takvim'in haberine göre; Ndiaye'nin sözleşmesinde takımının küme düşmesi durumunda bedelsiz kiralanabileceğine dair madde bulunuyor. Fenerbahçe, bu maddeyi işleterek Ndiaye'yi ücret ödemeden kiralamak istiyor.

G.SARAY'DAN SORUNLU AYRILDI

Ndıaye'nin Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılması durumunda ilk tercihinin eski kulübü G.Saray olacağı ifade edilse de Stoke City'ye transferinde kampı terk ettiği için Terim'in sıcak bakmayacağı belirtiliyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

FENERBAHÇE ÇOK AVANTAJLI...

 

Fenerbahçe'nin Badou Ndiaye transferinde hem avantajlı hem de çok istekli olduğu ve işi şansa bırakmamak için girişimlerine şimdiden başladığı da gelen haberler arasında.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23