• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Harekata karşı çıkmıştı! CHP'li Bekaroğlu'ndan mektup iddiası!

Yeniakit Publisher
2019-10-17 12:20:00 - 2019-10-17 12:26:52
Harekata karşı çıkmıştı! CHP'li Bekaroğlu'ndan mektup iddiası!

Suriye'nin kuzeyine düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'na karşı çıkan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, ABD Başkanı Donald Trump’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı skandal mektup için "Bu mektup gerçek olamaz, gerçek olmadığını açıklamak için niçin bu kadar bekliyorlar?" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın, 9 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a terör örgütü YPG'nin başındaki kod adı “Şahin Cilo”, asıl adı Ferhat Abdi Şahin ile müzakere çağrısı yaptığı mektup, gündeme ortaya çıktı.

Beyaz Saray antetli kağıdına yazılı ve Trump'ın ıslak imzası olan mektubu, ABD'de kendisine en yakın medya organı olan Fox Tv sunucularından Trish Regan paylaştı.

Türk ekonomisini bitirmekle tehdit eden Trump mektupta "Eğer iyi şeyler olmaz ise sizi sonsuza kadar şeytan olarak görecektir. Sert bir adam olma. Aptal olma." ifadelerine yer verdi.

Mektup kamuoyunda tepkiye neden olurken, Barış Pınarı Harekatı'na karşı çıkan CHP'li Bekaroğlu'ndan çok farklı bir çıkış geldi.

"Gerçek olmadığını açıklamak için niçin bu kadar bekliyorlar?"

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, bu mektubun sahte olduğunu iddia etti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Bekaroğlu, "Bu mektup gerçek olamaz, gerçek olmadığını açıklamak için niçin bu kadar bekliyorlar?" diye yazdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emre Bayındır

Tamam da abiciğim diyorum ki mektup harekattan önce gönderilmiş. Harekattan sonra Trump caz cuz yapmaya başladığında bizimkiler Trump iyi ama çevresinden baskı görüyor o yüzden ters konuşuyor mealinde açıklamalar yaptılar. Adam belli etmiş karşı olduğunu harekata gönderdiği mektupla. Ne diye Trump iyi çevresi kötü edebiyatı yapıyorsunuz?

mmdoff

Açıkladtk bekaroğlu açıkladık.. Ama Erdoğan düşmanlığı ile kararan gözler bunu göremez.. Cevap ille sözle olmaz.. Biz griyoruz dedik.Girdik.. Yeter mi?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23