• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haluk Levent'ten Cem Yılmaz'a 'vurgun' sorusu! "Açıklama bekliyorum"

Yeniakit Publisher
2019-11-13 08:49:00 - 2019-11-13 09:01:27
Haluk Levent'ten Cem Yılmaz'a 'vurgun' sorusu! "Açıklama bekliyorum"

Cem Yılmaz'ın gösterisini izleyenler komedyenin Haluk Levent ile ilgili, "Büyük vurgun yakında sinemalarda" dediğini ileri sürdü. Haluk Levent ise Twitter hesabından Cem Yılmaz'dan açıklama beklediğini duyurdu ve "Şimdi tüm ülkeye açıklar mısın 'vurgun'u? 1 tl lik var ise şerefim üzerine ülkeyi terk edeceğim. Lütfen yazar mısın." dedi.

Dün akşam Zorlu PSM'de Cem Yılmaz'ın gösterisini izleyenler, Ekşi Sözlük adlı sitede Cem Yılmaz'ın Haluk Levent'le ilgili imada bulunduğunu yazdı.

Sözlük yazarları Cem Yılmaz'ın Haluk Levent'le ilgili "büyük vurgun yakında sinemalarda" dediğini öne sürdü.

Haluk Levent'ten Cem Yılmaz'a çağrı

Sosyal medyadan açıklama yapan Haluk Levent, "Sevgili Cem Yılmaz. Hepimiz seni çok seviyoruz. 3 ayrı kişi yanlış duymuş olabilir mi? Yanlış oyunu izlemişlerse özür dilerim. Değilse lütfen “yakında” olmadan şimdi tüm ülkeye açıklar mısın “vurgun” u? 1 tl lik var ise şerefim üzerine ülkeyi terk edeceğim. Lütfen yazar mısın." dedi.

Cem Yılmaz'dan ise konuyla ilgili henüz bir cevap gelmedi.

“Açıklama yapmazsa hakkımı ararım”

Ancak Haluk Levent'in gece geç saatlerde yazdığı mesaja Cem Yılmaz'dan cevap gelmemesi üzerine, ünlü sanatçı yeni mesajlar paylaştı. İlk yaptığı paylaşımı sildiğini duyuran Haluk Levent, "Canlarım Cem Yılmaz'a soruyu sordum yanıt gelmedi. Twitleri bu şekilde bırakamam çünkü ona kötü yazmanız beni de üzüyor. Sonuçta yılların komedyeni ve iyi sinemacısı. Bu değerler kolay yetişmiyor. Varsa bildiği açıklar umarım. Ya da “yanlış anlamışlar” filan der. Siliyorum twitleri.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ben geri vites filan yapmadım. Ya “yanlış anladın Haluk böyle bir şey demedim” derse ne olacak? Sabaha kadar onu yargılamış olacağız. Soruyu sordum . Duymamışsa dostları ona söyleyecektir. Yarına kadar açıklama yapmazsa o zaman hakkımı ararım. Bekleyelim görelim" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Merdi kiptinin sirkati

Mansur 'dan ne kadar aldı acep onu hatırlıyordur belki de...

yazıYORUM

Yılların soytarısı kolay yetişmiyor, doğru söylemiş, memlekette bunun gibi kaçtane soytarı var, bel altı espirilerle iğreç skeçlerle komedyenlik yapan bir bu var bir de Şahan. Hoş bizim milletin seviyesine göre adamlar çok komik!Yapacak birşey yok
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23