• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haluk Levent'e tweet sildiren paylaşım!

Yeniakit Publisher
2019-09-07 16:02:00 - 2019-09-07 16:13:18

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Haluk Levent'e tweet sildiren paylaşım!

Çocukları için Diyarbakır'da HDP'nin kapısına dayanan annelere sahip çıkan Haluk Levent, linç yedi. 'Kahrolsun PKK ve bütün destekçileri' yazan Levent, tweetlerini silmek zorunda kaldı.

Diyarbakır'da çocukları için HDP İl Başkanlığı önünde eylem yapan aileleri destekleyen Haluk Levent, "Tüm mazlum anneler gibi buradakiler de bizim annelerimiz. İçim parçalandı izlerken" diye tweet attı.

Haluk Levent ayrıca, 'Kahrolsun PKK ve bütün destekçileri' yazdı. Levent gelen tepkiler üzerine tweetlerini silmek zorunda kaldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

şenay doğan

niye siliyorsun ki insanların kızacağı bir işte allahın rızasını arayanı allah insanlardan selamete çıkarır allahın kızacağı bir işte insanların rızasını arayanı da insanların eline koyar Muhammed Mustafa sav allaha emanet olun

mustafa

İŞTE TİPİK BİR KEMALİST. KEMALİST İLE MÜSLÜMAN ARASINDAKİ FARK. MÜSLÜMANA HIRLAYINCA AYAĞA KALKIP DESTAN YAZAR (15TEMMUZ) KAFİR KEMALİSTE BAĞIRINCA ATM YE KOŞUP PARA CEKİP MARKETTEN MAKARNA ALIR. YADA ATTIĞI TWEET'İ SİLER. ULAN BUNLARIN ATASIDA BÖYLEDİ. 1923 TE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ CANINI DİŞİNE TAKIP BU ÜLKEYİ KURTARDI KURDU. BUNLARIN O ÇAKAL ATASIDA ÇIKIP BEN KURTARDIM BEN KURDUM DEMEMİŞMİYDİ. MUSULU ALACAM DEMİŞTİDE İNGİLTERE OTUR KIÇININ ÜSTÜNE DEYİNCE NASILDA KORKUDAN TIRSIP DOLMABAHÇE SARAYINA TIKILMIŞTI. YAA İŞTE BÖYLE BUNLAR. HEPSİ ÇAKAL HEPSİ VATAN HAİNİ ASLINDA. AMA MİLLETİMİZ BİR TÜRLÜ ANLAMIYOR. BAKIN TASMASINI TUTAN SAHİPLERİ BİRAZ ÇEKİŞTİRİNCE NASILDA KORKUDAN SÖYLEDİĞİ LAFLARI YUTUYOR. KULA İT OLMAYACAKSIN. ALLAH'A(cc) KUL OLACAKSIN. İT DURDUĞU KAPI İÇİN, YİĞİT İSE YARADANI İÇİN ÖLÜR. UNUTMA BUNU HALUK LEVENT. SÖYLEDİĞİN SÖZE BİLE SAHİP ÇIKAMIYORSAN BARİ SUS LAN. BELKİ MİLLET SENİ ADAM ZANNEDER. SÖZÜNE SAHİP ÇIKAMAYAN İTLER BİRDE VATANA SAHİP ÇIKACAK HA GELDE GÜLME.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23