• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hakkında yakalama kararı olan akademisyen Türkiye'ye döndü

Yeniakit Publisher
2016-03-30 17:20:00 -
Hakkında yakalama kararı olan akademisyen Türkiye'ye döndü

'Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi'nin yayınladığı bildiriyi imzalamasının ardından hakkında yakalama kararı çıkarılan Yrd. Doç. Dr. Camcı, Türkiye’ye döndü.

Haklarında yakalama kararı çıkartıldıktan sonra 3'ü tutuklanan 4 akademisyen biri olan Camcı, eşi Haşmet Camcı ile birlikte Fransa'dan Türkiye’ye döndü. Fransız Havayolları Air France’nın tarifeli seferiyle saat 14.30’da Paris’ten İstanbul’a gelen Meral Camcı, Atatürk Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

”AVUKATLARIMLA BİRLİKTE EMNİYETE GİDECEĞİM”
Avukatlarıyla sürekli irtibat halinde olduğunu söyleyen Meral Camcı, “Avukat arkadaşlarımız sürekli irtibat halinde zaten bizlerle. Onlar savcılıkla görüşmüşler, yakalamaya gerek olmadığını düşünüyor savcı. Zaten doğal olarak, ben kendi isteğimle ayağımla gelmişim, içeriye girmişim. Beni yakalamak zaten her halde abest olurdu kendi adlarına. Emniyete gideceğim. Kendim gideceğim avukatlarımla beraber yarın sabah. Ondan sonra süreci göreceğim” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23