• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hadise ile Reza Zarrab hakkında mide bulandıran iddia! Rezalet ki ne rezalet

Yeniakit Publisher
2022-11-23 11:01:00 - 2022-11-25 08:45:11
Hadise ile Reza Zarrab hakkında mide bulandıran iddia! Rezalet ki ne rezalet

Adına "sanat dünyası" denilen lağım çukurunda bir skandal daha patlak verdi. Şarkıcı Hadise'nin, en yakın arkadaşı Ebru Gündeş boşanmadan önce Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Hadise'nin, Zarrab’la WhatsApp üzerinden konuşma yaptığı ve bu konuşmaların dava dosyasına girdiği iddia edildi. Zarrab'ın Hadise'ye "Beni de bitirdin, kendini de!" dediği ileri sürüldü.

Adına "sanat dünyası" denilen lağım çukurunda bir skandal daha patlak verdi.

Şarkıcı Hadise'nin, en yakın arkadaşı Ebru Gündeş boşanmadan önce Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Hadise'nin, Zarrab’la WhatsApp üzerinden konuşma yaptığı ve bu konuşmaların dava dosyasına girdiği iddia edildi. Zarrab'ın Hadise'ye "Beni de bitirdin, kendini de!" dediği ileri sürüldü.

Ebru Gündeş’in Reza Zarrab’la 11 yıllık evliliği “O Ses Türkiye”de birlikte jüri üyeliği yaptığı Hadise yüzünden bittiği iddia edilmişti. Geçen yıl Nisan ayında Reza Zarrab’ın Gündeş’le evliyken Hadise’yle birlikte olduğu, ikilinin Amerika’da tatil yaptıkları iddiası yer almıştı.

 Bu iddiaları yalanlayan Hadise, yayın yasağı çıkarıp dava açacağını belirtmişti. O dönem Kaan Yıldırım’la birlikte olan Hadise, sosyal medya hesaplarından bir dönem en yakın arkadaşı olan Ebru Gündeş’le olan fotoğraflarını silmişti.

Yasak aşkın konuşmaları...

Hadise’nin Reza Zarrab’ın gayri meşru ilişki haberinin çıkmasının ardından Amerika’da olan cezaevinden garip şekilde tahliye edilen Sarraf ile WhatsApp üzerinden konuşma yaptığı iddiası gündeme geldi. 

Zarrab: Beni de kendini de bitirdin

Dava dosyasına giren yazışmalarda Reza Zarrab’ın Hadise’ye gönderdiği mesajda, “Beni de bitirdin kendini de” diye sitem ettiği belirtildi. 

Pişman değilim! Kaan'ı yatıştırmak için...

Hadise'nin, “Seninle yaşadıklarımdan asla pişman değilim. Kaan’ı rahatlatmak için yaptım. Zan altında kaldım, mecburdum. Bana lütfen saldırma” dediği öğrenildi.

El ele fotoğrafımız da varmış

Hadise’nin “Resim de varmış” diyerek Reza Zarrab’ı uyardığı ve ikisini Amerika’da sahilde el ele yürürken gösteren fotoğraf karesinin de dava dosyasında olduğu iddia edildi.

Ebru öğrenince dava açtı

Ebru Gündeş, Hadise ile evlilik dışı ilişki iddialarının ortaya çıkmasının ardından, Reza Zarrab'a boşanma davası açmıştı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mahmut

Cenabı Hak şaşırtmasın,Cuma dergisinin ilk çıkışından,daha sonra gazete çıkana kadar,tam okumasamda ,İslam'ı savunuyor destek olsun diye aldığım dergi gazetelerin haberi nerde şimdiki bu haberler nerde,bir hocamızın ölum tarihini yanlış yazmış aradığımda yanlışlık olmuş internette düzelttik diye cevap verince,gazeteyide bırakmıştım,Allah (C.C.)'u Alem isabet olmuş şu yayınlanan haberlere bak,ayrica tv'de banka reklamları değişik programlar,Rabbim büyük ah Hasan Abim,vah Mustafa amcam.amcam,Rabbim sen bizlere yardım eyle.

tespit

kadınların halini görünce adam da sanırsın  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23