• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haçlı ve Budistlerin Türk-İslâm düşmanlığı

Yeniakit Publisher
2019-12-17 10:40:00 - 2019-12-17 10:41:09
Haçlı ve Budistlerin Türk-İslâm düşmanlığı

Asker selamından rahatsız olarak A Milli Takımımıza soruşturma başlatan terörseviciler, geçtiğimiz gün Hırvatistan’da yapılan 2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları Ön Eleme Grubu müsabakalarının seremonisinde İstiklal Marşımızı yarıda keserek müzik çaldılar. Diğer yandan; Doğu Türkistan zulmüne dikkat çekmek isteyen Mesut Özil’e de Budist Çin’de sansür uygulandı.

 Hasan Türkmen 

Haçlı Batı’nın yüzyıllardır sürdürdüğü Türk-İslam düşmanlığı, günümüzde de dinmek bilmiyor. Daha önce “Asker Selamı”na soruşturma açan sözde özgürlükçü Batı, şimdi de İstiklal Marşı’nı yarıda kesti. Doğu Türkistan’daki Müslümanlara yönelik zulme dikkat çeken Mesut Özil’e de Çin’de sansür uygulandı.

Türk sporcuları görünce akıllarına Osmanlı geliyor!

Türkiye’nin herhangi bir noktada ileriye gitmesini, herhangi bir noktada yükselişini istemiyorlar” diyen Erciyes Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Spor Yazarı Mustafa Gürbüz, Akit’e yaptığı açıklamada, “Avrupa’nın bize karşı olan bakış açısını ben söyleyince net bir şekilde ortaya çıkmış olmayacak. Başından beri bize karşı tavırlarını biliyoruz. Avrupa’daki yönetim kademesinde olan insanlar, bu halin içindeler. İstiklal Marşı, Buz Hokeyi’nde ilk kez kesilmiyor. Buz Hokeyi Federasyon Başkanı diyor ki, ‘Biz daha önce de yaşadık bunları’ yani bu durum takımımıza birkaç kez yapılmış. Takımımız marşın kesilmesine rağmen susmayarak İstiklal Marşı’nı söylemeye devam ediyorlar. Asker selamına da gelecek olursak. Onlara göre doğru, biz verince suç oldu. Fransız futbolcular verince suç olmuyor. İspanyol oyuncular, İngiliz oyuncular verince suç olmuyor ama Türk oyuncu verince adamların aklına ne geliyorsa… Osmanlı zamanı mı geliyor? 600 yıl boyunca Avrupa’da hüküm sürmesinin vermiş olduğu bir etki mi? Bir eziklik mi? Bunlardan kaynaklı bir sıkıntı da olabilir. Ülkemizde ‘Spora siyaset karıştırılmasın’ diyoruz ama görüyoruz ki dünyanın her yerinde spora siyaseti karıştırıyorlar” şeklinde konuştu.

“Sesimiz İstiklal Marşımızı dinletmeye yeter”

Hırvatistan’ın Sisak şehrinde düzenlenen 2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları Ön Eleme Grubu müsabakalarının seremonisinde, İstiklal Marşı skandalı yaşandı. Türkiye Buz Hokeyi Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, A Milli Buz Hokeyi Takımı’nın Bulgaristan karşısında elde ettiği 4-1’lik galibiyetin ardından yapılan seremonide, İstiklal Marşı yarıda kesildi ve müzik çalındı. Yarıda kesilmesinin ardından milli sporcular İstiklal Marşı’nı kendileri okuyarak tamamladı. Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Halit Albayrak yaptığı açıklamada, “Bu manidar teknik aksaklıkların ilk olmadığının altını çizmek istiyorum. Daha önce de temsilcimiz Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübünün İsrail temsilcisi HC Bat Yam karşısında elde ettiği galibiyet sonrasında aynı problemi yaşamıştık. İstiklal Marşı’mıza, sporcularımıza ve ülkemize yapılan bu terbiyesizliği kınıyorum. Her zaman söylediğimiz gibi, gücümüz yenmeye, sesimiz marşımızı dinletmeye yeter” diyerek tepki gösterdi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Çin, Özil’e sansür uyguladı

Arsenal’de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesaplarından Uygur Türkleri ile ilgili paylaşım yaparak Doğu Türkistan’daki Müslümanlara büyük zulümler yapıldığını ve buna sessiz kalınmaması gerektiğini söyledi. Çin’de çok sayıda destekçisi bulunan Arsenal ise oyuncusu Mesut Özil ile arasına mesafe koyarak açıklamaların “Özil’in şahsi fikri” olduğunu duyurdu. Çin Devlet Televizyonu CCTV ise Özil’in yaptığı paylaşım nedeniyle Arsenal maçlarının ülkede yayınlanmayacağını açıklayarak sansür uyguladı. Mesut Özil, daha önce de sırf Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çekildiği için Almanya’da ırkçı saldırılara maruz kalmıştı.

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

H u

Ne yapacaklardı koskoca Osmanlı tarihini yok sayacaklar ,hata bizde onların bizim istediğimiz gibi düşüneceklerini sanmaktan geçiyor ,o gün Abdülhamid ne yaşıyorsa bügünde aynı şeyler yaşanıyor .

T.C. Vatandaşı

Adı Haçlı, adı Budist, adı Siyonist, adı Şamanist,adı ... Ama asılları, İblis'in avaneleri. İblis'in askerleri. İblis'in piyonları. İblis'in figuranları.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23