• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Güney Koreli üst düzey yetkiliden Kim Jong-un açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-05-03 22:43:00 -
Güney Koreli üst düzey yetkiliden Kim Jong-un açıklaması

Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un'un sağlık durumuna ilişkin yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Güney Koreli üst düzey bir yetkili, Kim'in ameliyat veya herhangi bir tıbbi operasyon geçirmediğini iddia etti.

Güney Kore Devlet Başkanlığından (Mavi Ev) isminin açıklanmasını istemeyen üst düzey bir yetkili, hükümetin, Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong Un'un herhangi bir ameliyat veya tıbbi müdahale geçirmediğini belirlediğini iddia etti. Yetkili, açıkladığı bilgiye ilişkin herhangi bir kaynak vermedi.

Kim Jong-Un öldü iddiaları ortaya atılmıştı

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un hakkında son haftalarda sağlığının yerinde olmadığı veya öldüğü yönünde söylentiler ortaya atılmıştı.

Gübre fabrikasının açılışını yaparken görüntülendi

İddiaların ardından Kim Jong-un'un, ülkenin başkenti Pyongyang'da gübre fabrikasının açılışını yaparken fotoğraf ve videoları yayımlanmıştı.

Kim'in ortaya çıkması, hakkındaki spekülasyonları sonlandırırken, bazı yorumcular, Kim'in yürüyüşünde bir tuhaflık olduğu değerlendirmesinde bulunmuştu.

Trump: Onun geri döndüğünü görmekten memnunum

ABD Başkanı Donald Trump, daha önce yüz yüze görüştüğü Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'un kendisi hakkında çıkan "Öldü" iddialarına son noktayı koyarak fotoğraflarının yayınlanmasına "Memnunum" yorumu yaptı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Konuyla ilgili tweet atan Trump "Onun geri döndüğünü ve iyi olduğunu görmek beni bilhassa memnun etti" yorumunu yaptı. ABD Başkanı 29 Nisan'da Kim Jong-un'un öldüğü hakkında çıkan iddiaların sorulması üzerine "Bu konuda bir fikrim var ama size şu an söyleyemem. Onun iyi olmasını diliyorum. Kim cumartesi günü bir açıklama yapmadı, belli ki yapamadı" diye konuşmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sahin

Bu soytarıyı gösterip arkadan ne iş çeviriyorlar acaba?

maho

Bu adamı ne haber yapıyorsunuz kendini birşey zan edecek bir füze denemesi yapacak eline yüzüne bulaştıracak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23