Gündeme oturan fotoğraf: Kabe'ye giden Sisi, dua için yüzünü Tel Aviv'e döndü!
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Sözde 'Umre'ye giderek imajını düzeltme çabasına girişen ve fotoğraflarını servis eden darbeci Sisi'nin Müslümanların kıblesi olan Kâbe'ye arkasını dönmesi dikkat çekti. Sisi'nin fotoğrafı alay konusu olurken "Dua için yüzünü Tel Aviv'e mi döndü?" tepkisine neden oldu.
yeniakit.com.tr Özel
Terör devleti İsrail ve ABD'ye uşaklık yaparak Mısır'da darbe yapan ve Müslümanları kıyıma uğratan firavun Abdülfettah es-Sisi, imajını düzeltmek adına Mekke'ye giderek sözde 'Umre' yaptı.
Arkasını Kabe'ye döndü
Umre fotoğraflarını servis eden darbeci Sisi'nin Müslümanların kıblesi olan Kâbe'ye arkasını dönmesi dikkat çekti. Gösteriş yaptığı her haliyle belli olan Sisi'nin bu fotoğrafı Arap coğrafyasında alay konusu olurken "Yüzünü Tel Aviv'e mi döndü?" sorularına neden oldu.
İşte Sisi'nin o fotoğrafı:
