• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Güldür Güldür şimdi de Bakan Fahrettin Koca'yı diline doladı

Yeniakit Publisher
2021-05-01 15:31:00 -

Rezillikleriyle gündemden düşmeyen Güldür Güldür Show adlı programda şimdi de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hedef alındı.

İmamları itibarsılaştırmak için geçtiğimiz dönemde bir imama küpe taktırıp parmak arası terlik giydiren, Gezi kalkışmasında DHKP-C’li teröristlerin sokağa çıkardığı ve olaylarda hayatını kaybeden Berkin Elvan üzerinden Gezi hayranlığı yapan Güldür Güldür Show, rezillikleriyle gündemden düşmüyor.

Şimdi de Fahrettin Koca hedefte

Mizah adı altında toplumun manevi değerleri saldırı niteliğindeki hareketlere imza atan  Güldür Güldür Show, şimdi de koronavirüs salgının başladığı günden veri büyük bir özveriyle çalışan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı diline doladı. Sağlık Bakanı Koca’nın yurt yoğun talep gören ve  dışından tedarik edilen korona aşıları hakkındaki açıklamalarını hedef alan Güldür Güldür, Koca’nın sözünde durmadığı algısını oluşturdu. Programda, Koca’ya yöneltilen "Aşılar konusunda bir aksama yaşanıyor mu, ne zaman gelecek aşılar, hangi ülkelerden? şeklindeki sorulara “Hayır her şey planlandığı gibi devam ediyor. Aşılar anlaştığımız tarihte anlaştığımız ülkelerden gelecek” cevabı veriyor. Güldür Güldür, sözde mizah ile Bakan Koca’nın aşı ile alakalı şeffaf açıklamalar yapmadığı algısını oluşturuyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

puhahahahahaha

helal olsun gençlere. 10 numara komedi yapmışlar. hiçbir şey yapmayıp yapıyormuş gibi görünen bakanı süper eleştirmişler.

Ali

DHKPC mizahi ,, taraflı ve sorunlu,,,milli olan ne varsa uzak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23