• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Google'ın elektronik posta servisi Gmail kullananlar dikkat! Bu gelişme sizi yakından ilgilendiriyor

Yeniakit Publisher
2020-02-19 08:36:00 - 2020-02-19 08:51:59
Google'ın elektronik posta servisi Gmail kullananlar dikkat! Bu gelişme sizi yakından ilgilendiriyor

Teknoloji firması Google'ın e-posta (elektronik posta) servisi Gmail, kullanıcılarını yakından ilgilendirecek bir değişime giriyor.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) menşeli, internet ve yazılım alanlarında hizmet veren Google, dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunan elektronik posta (e-posta) servisi Gmail hakkında önemli bir karar aldı.

Google'ın dünya çapında popüler e-posta servisi Gmail kullanan herkesi yakından ilgilendiren önemli bir gelişme oldu. Yarından tarihinden itibaren bakın ne olacak?

Önemli tarih: 20 Şubat

Dünyanın en popüler e-posta servislerinden biri olan Gmail'i kullanan herkes için önemli bir tarih açıklandı: 20 Şubat, yani yarın... Peki bu tarihte ne olacak?
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Gmail uzun bir aradan sonra kapsamlı bir güncelleme alıyor. Tasarımı değişiyor, görüntüsü çok daha farklı bir Gmail geliyor. Bu güncelleme ile birlikte önemli değişiklikler kullanıcıları bekliyor.

O özellik tarihe karışacak

Birden fazla mail hesabını Gmail üzerinden kullanan herkes, bir seferde daha fazla sayıda önemli e-posta görebiliyordu. Ana ekranı ikiye bölen bu özellik yeni güncelleme ile tarihe karışacak.

Popüler e-posta uygulamasına gelecek güncelleme ile birlikte aynı zamanda birden fazla gelen kutusu için yeni yapılandırma alternatifleri de ortaya çıkacak. Bu yapılandırma seçenekleri Ayarlar altında Gelişmiş > Gelen Kutusu içinde bulunacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Huseyin

herşeyi on kere tekarlamayin kk geçtiniz

Ostoviç

Bilin bakalım ...... nereli?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23