• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gönül Dağı’nda kötü haber!

Yeniakit Publisher
2022-01-31 15:38:00 -
Gönül Dağı’nda kötü haber!

Ekonomik anlamda son dönemde ciddi sıkıntılar çekmeye başlayan amcaoğulları, Gönül Dağı dizisinde farklı bir iş tecrübesi edinmeye başlar. Gidişattan haberdar olanlar ise Sefer’e zorlu günlerinde kol kanat gerip yalnız olmadığını ve hep beraber atlatacaklarını göstermek ister. Gönül Dağı’nda babasının başına gelenlerin tek suçlusunun olduğunu düşünen Asuman’ın yüreği acıdan kor gibi yanmaktadır. İşte, Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde olacaklar...

Gönül Dağı’nda Ramazan için kelimeler artık tükenmiştir, Münir’in eski sağlığını kaybetmesinin ardından artık ne diyeceğini ve ne yapacağı bilememektedir. Babasının yaşadığı talihsizliğe sebebiyet veren kişinin bizzat kendisi olduğunu kabul eden Asuman’ın çaresizlikten eli kolu bağlanmıştır. 

Gönül Dağı dizisinde amcaoğulları için parasal bakımdan problemler baş göstermesiyle beraber geçim sağlayabilmek adına farklı bir iş kolunda çalışmaya koyulurlar. Gönül Dağı son bölümde birdenbire görme yetisini yitiren ve bir sabah gözlerini açtığında etrafı tamamen kararan Selami büyük bir korku ve panik yaşar.

Sevilen dizi Gönül Dağı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Mekana baskın yapan jandarma ekiplerinin haklarında başlatılan hırsızlık soruşturması nedeniyle Taner ve amcaoğullarını cezaevine götürmesinin ardından Gönül Dağı 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Nezarethaneye alınan amcaoğullarının, ’’Bittik biz! Galiba bu sefer yolun sonuna geldik.’’ diyerek karamsarlığa kapılmasının sahne olduğu Gönül Dağı 18. bölüm fragmanı yayınlandı.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

dasdad

abi siz iyi misiniz

hacı ömer

günaydın...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23