• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gazeteci Bahiti: Avrupa kendi başarısızlığının faturasını Erdoğan’a kesiyor

Yeniakit Publisher
2020-11-01 01:34:00 -
Gazeteci Bahiti: Avrupa kendi başarısızlığının faturasını Erdoğan’a kesiyor

Avrupa’da ve Avrupa medyasında bir süredir büyük bir 'anti Erdoğan histerisi' başladığını belirten Arnavut gazeteci yazar Anisa Bahiti, "Avrupa’nın her iç veya dış başarısızlığının faturası Erdoğan’a kesiliyor." dedi.

Arnavut gazeteci yazar Anisa Bahiti, Facebook hesabından paylaştığı "Avrupa, Erdoğan’ın kabahati değil" başlıklı yazısında, Avrupa’nın "Erdoğan karşıtlığına" tepki gösterirken, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti.

"Avrupa’nın her iç veya dış başarısızlığının faturası Erdoğan’a kesiliyor"

Avrupa’da ve Avrupa medyasında bir süredir büyük bir "anti Erdoğan histerisi" başladığını vurgulayarak, "Libya’dan Yemen’e, Akdeniz’den Ermenistan’a, Suriye’den Yunanistan’a, Kıbrıs’tan Lübnan’a ve Hollanda’dan Fransa’ya kadar bütün bu yerlerde yaşananlar için (Erdoğan) suçlanıyor. Avrupa’nın her iç veya dış başarısızlığının faturası Erdoğan’a kesiliyor." dedi.

Bahiti ayrıca, bir suçlunun Tunus’tan kalkıp İtalya makamlarına sığınmasının ardından Fransa’nın Nice bölgesinde masum insanları öldürse bile kamudaki tartışma konusunun "Erdoğan ve onun pan-İslamcılığı" olduğunu söyledi.

"Türklerin hayatını on katı daha da iyileştirdi"

"Erdoğan, 18 yıl içerisinde Türkiye’yi derin bir krizin içinde olan bir ülkeden, dünyanın 10 ekonomik ve siyasi gücünden birine dönüştürdü. O, Türklerin hayatını on katı daha da iyileştirdi ve Türk gençliğine yaşam, umut ve iş verdi. Türkiye’nin askeri, siyasi ve stratejik otoritesini ait olduğu yere konumlandırdı."

"iç başarısızlığın faturası Erdoğan’ın 'gücüne' kesiliyor"

"Türkiye’nin Güney Akdeniz ve Karadeniz’de en büyük bölgesel güç olduğunu ve ekonomik, turizm ve askeri anlamda bir süper güce dönüştüğünü" vurgulayan Bahiti, "Ancak AB ülkelerinin siyasi söyleminde, onların her iç başarısızlığının faturası Erdoğan’ın 'gücüne' kesiliyor. Bu Hollanda, Almanya, Fransa, Yunanistan, İtalya ve diğerlerinde oluyor." dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

2014-2015 döneminde AB’nin zoraki 1 milyon göçmen kabul ettiğini, Türkiye’nin ise yıllardır ülkede 5 milyon göçmen barındırdığının altını çizen Bahiti, şu değerlendirmede bulundu:

Bu durum o kadar mantıksız ki Erdoğan'ı veya her tuzak ve başarısızlığın faturasının kendisine kesildiğini görünce sergilediği öğretisel, dini yaklaşımını desteklemeyenleri bile 'AB’nin artık suçu Erdoğan’ın Türkiye’sinde değil de kendisinde görmesinin zamanı gelmedi mi?' şeklinde düşünmeye sevk ediyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ismail

Malesef öyle avrupalilar gercekten kendi basarisizliklarini sayin baskanimiza ve muslumanlara catmakta buluyorlar öyle bir halklari varki gözlerini kan burumus halk varki ne verirlerse yiyorlar cunki yenleri bozuk olduklari icin avrupa tarihinde hep insan kani insan göz yasi vardir onun icin dusman olarak muslumanlari ve islami secmisler lider kilikli insanlarda körukluhorlar icindeki masum azinliklarin malaraina canlarina kulturune göz dikmis birer vampir olmuslar.

Nöbetteyim

Gazete iyi sallamış vatandaşın alım gücü sıfırlandı.milleti faizci yaparak ekonominin iyi gittiğini söyleyenler.vatandaş her biliyor bir yandaş medya gerçekleri yazmakta zorlanıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23