• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

GARENTA, bayilik sistemiyle büyümeye devam ediyor

Yeniakit Publisher
2019-11-23 10:39:00 -
GARENTA, bayilik sistemiyle büyümeye devam ediyor

Yenilikçi uygulamalarıyla kiralama sektöründe adından söz ettiren Garenta, günlük kiralama operasyonunu franchise sistemiyle genişletmeye devam ediyor. Bayilik sistemiyle operasyonunu güçlendiren ve güçlendirmeye devam eden Garenta, araç kiralama deneyimini daha fazla kişiye ulaştırmayı hedefliyor.

2019 yılı içerisinde Diyarbakır, Konya, Ordu, Samsun, Mardin, Batman, İstinye, Erzurum ve Haliç’te franchise sistemiyle yeni mağazalar açan Garenta, yatırımcılara da fırsatlar sunuyor. Son olarak Ankara’da ikinci şubelerini açtıklarını belirten Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Emre Ayyıldız, kısa bir süre önce İstanbul Maltepe’de de hizmet vermeye başladıklarını vurguladı.

Kârlı iş modeli

Emre Ayyıldız, “Garenta olarak güçlü filomuz ve uzmanlığımız ile kısa dönem kiralamada hizmet vermeye devam ediyoruz. Amacımız, araç kiralamak isteyen herkesi Garenta’nın koşulsuz müşteri memnuniyetiyle tanıştırmak ve hayatlarını kolaylaştırmak. Bayilik sistemiyle hem yatırımcılara kârlı bir iş modeli sunuyoruz hem de Türkiye genelinde yeni şubeleri hizmete almış oluyoruz. Bu kapsamda, franchise çalışmalarımıza hız verdik ve şu anda Türkiye’nin 16 ilinde, 25 farklı noktada yer alan şubelerimizle kullanıcılarımızın her an yanındayız” dedi.

Giriş ücreti ödemeden başlama fırsatı

Franchise sistemiyle yatırımcılara da fırsatlar sunduklarını belirten Emre Ayyıldız, “Garenta bayisi olmak isteyenler, hiçbir giriş ücreti ödemeden Garenta adı altında ticari faaliyetine başlayabiliyor. Ayrıca farklı kanallardan rezervasyon, reklam, eğitimler gibi özel fırsat ve avantajlara da sahip olabiliyor” şeklinde konuştu.

Önümüzdeki günlerde Bursa ve İzmit’te de franchise sistemiyle yeni mağaza açacaklarını belirten Ayyıldız, yıl sonuna kadar 30 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Sene boyunca güçlü işbirliği kampanyaları

Garenta, franchise sistemiyle şube sayısını artırmayı hedeflerken, kullanıcı dostu kampanyalarla tüketicilere farklı alternatifler sunuyor. Yıl sonuna kadar devam edecek fırsatlar kapsamında 139 TL‘ye Renault Clio kiralama fırsatı ve tüm araçlarda ‘şimdi öde’ seçeneğiyle yüzde 30 indirim uygulayan Garenta, aylık bireysel araç kiralamada KDV dahil 2.880 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicileri memnun ediyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ayrıca Garenta Turkcell, Zubizu, Garanti BBVA, İş Bankası, Halkbank, Findeks ve Fırsatlar Kulübü gibi markalarla özel iş birlikleri gerçekleştiriyor. Örneğin; Turkcell’liler Garenta’dan yüzde 40 indirim ile araç kiralarken, Garanti Bonus Kart sahipleri ise yüzde 36 indirim şansına sahip oluyorlar. İş Bankası Maksimum kart kullanıcıları da Garenta’dan yüzde 33 avantajlı araç kiralayabiliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İbrahim ünal

53 yaşındayım emekliyim ve halen çalışıyorum izmir bayraklı da yaşayom tepkiye yazılmak isteyom ama bişekilde yazılamayom her halde ben yanlış giriyom çünkü toki deye farklı şeyler çıkıyor kısa yoldan çözüm bilen arkadaş lardan yardım isterim saygılar

Özcan tutan

Bayilik şartları
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23