• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları

Yeniakit Publisher
2019-05-20 00:01:53 -
Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları

- Sarı-kırmızılı teknik heyet ve oyuncular, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde şampiyonluğu taraftarlarıyla kutladı


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın teknik direktör Fatih Terim ve oyuncuları, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde şampiyonluğu taraftarlarıyla coşkulu bir şekilde kutladı.

Ligin 33. haftasında Türk Telekom Stadı'nda Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın ardından stattan ayrılarak Florya Metin Oktay Tesisleri'ne hareket etti. Bazı sarı-kırmızılı taraftarlar, araçlarıyla yol boyunca takım otobüsüne eşlik etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takımlarını bekleyen binlerce taraftar, tezahüratlar ve marşlarla şampiyonluk sevincini yaşadı. Taraftarlar, kapıların açılmasıyla Florya Metin Oktay Tesisleri'ne akın etti.

Galatasaray'ı taşıyan otobüsün tesislere ulaşmasıyla burada bekleyen taraftarların coşkusu arttı. Futbolcular ve teknik direktör Fatih Terim, tesis binasının balkonuna çıkarak taraftarlarla şampiyonluk şarkıları söyledi. Bazı oyuncular, Galatasaray bayrakları sallayarak sevince ortak oldu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sarı-kırmızılı taraftarlar ise meşaleler yakarak, büyük coşku yaşadı.


- Şampiyonluk için hazırlanan tişörtleri giydiler


Galatasaray teknik heyeti ve futbolcular, şampiyonluğun ardından özel olarak hazırlanan tişörtleri giyip, kutlamalara katıldı.

Tişörtün üzerinde 22. şampiyonluğa vurgu yapıldığı 22 rakamı ile 4 yıldız ve "Vazgeçmeyenlerin zaferi" yazısı yer aldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23