• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray yeni golcüsünü Süper Lig'den buldu! Sürpriz isim...

Yeniakit Publisher
2018-11-13 03:07:00 -
Galatasaray yeni golcüsünü Süper Lig'den buldu! Sürpriz isim...

Ara transfer döneminde forvet hattına takviye yapmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray, Medipol Başakşehir'in Togolu dünyaca ünlü golcüsü Emmanuel Adebayor'a kanca attı.

Kayserispor maçında alınan galibiyetle milli araya keyifli şekilde giren Galatasaray’da iki gündem maddesi var... birincisi Fenerbahçe maçından sonra alınan cezalar, diğeri ise transfer.

Forvet adayları için İngiltere çıkarması

Transferin olmazsa olmazı ise forvet. Terim, Kayseri deplasmanına götürmediği Hasan Şaş’ı İngiltere’ye gönderdi. Hasan Şaş, burada Norwich-Milwall ve Arsenal-Wolverhampton maçlarını izledi.

Hasan Şaş, Norwich’te forma giyen Teemu Pukki’yi izledi. Bonatini konusunda ise şok yaşadı. Çünkü Wolves teknik direktörü Espirto Santo, Brezilyalı forvet oyuncusunu 11’de değil 18 kişilik maç kadrosuna bile almadı.

Sürpriz golcü Adebayor!
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yana döne forvet arayan Galatasaray’da gündeme sürpriz bir isim geldi: Emmanuel Adebayor. Bir değil iki forvet isteyen Terim’e yönetimin Abdullah Avcı’nın son 3 haftadır şans tanımadığı Togolu golcünün ismini sunduğu bildirildi. Terim’in Adebayor’a sıcak bakmadığı ama eğer istediği kapasitede bir golcü alınamayacaksa Togolo golcüye evet diyeceği belirtildi.

Kaynak: Fotospor

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23