• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'FETÖ yoktur' diyen Karslı'ya o kanalın müdürü destek verdi!

Yeniakit Publisher
2018-07-17 15:13:00 - 2018-07-17 15:37:45

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
'FETÖ yoktur' diyen Karslı'ya o kanalın müdürü destek verdi!

FETÖ savunucularını ekranlarına çıkararak örgüte destek olan KRT TV'nin haber müdürü Çağlar Cilara, 'FETÖ diye bir örgüt yoktur' diyen FETÖ'cü Merkez Parti Genel Başkanı Abdürrahim Karslı'yı savundu.

FETÖ savunucularını ekranlarına çıkararak örgüt propagandasına destek olan KRT TV'nin Haber Müdürü Çağlar Cilara, 15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştiren eli kanlı Fetullahçı teröristleri aklamaya çalışarak "FETÖ diye bir örgüt yoktur" diyen FETÖ'cü Merkez Parti'nin Genel Başkanı Abdurrahim Karslı'yı savundu. 

Twitter hesabından yaptığı açıklamada, FETÖ soruşturmaları kapsamında akademisyenlik görevinden ihraç edilen Karslı'nın sözlerini, "Gerekçeleriyle birlikte anlamak lazım' diyerek savunan Cilara, FETÖ'cü Karslı ile birlikte yaptıkları yayının videolarını da aynı hesabından paylaştı.

KAPATILACAĞINI FETÖ'CÜ FİDEL OKAN DUYURMUŞTU

FETÖ'nün avukatlarından Fidel Okan'ın, sahibiyle görüşerek kapanacağını duyurduğu KRT TV, son dönemlerde terör örgütünün savunuculuğuna hız verdi.

FETÖ'cülerin mağdur edildiğini söyleyecek kadar alçaklaşan katılımcılarla programlarını sürdüren Cilara'nın, FETÖ'cü olduğu bilinen Abdurrahim Karslı'yı savunması da sosyal medyada da büyük tepki çekti.

Twitter'dan tepki gösteren vatandaşlar, 251 şehidin kemiklerini sızlatan alçaklara karşı savcıların neden harekete geçmediğini sorarak tepki gösterdi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23