• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ öyle bir yarışma başlattı ki...

Yeniakit Publisher
2017-11-09 08:11:00 - 2017-11-09 08:21:32

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
FETÖ öyle bir yarışma başlattı ki...

FETÖ’nün merkezi ABD’nin başkenti Washington’daki Rumi Forum adlı kuruluş, askeri darbeye öven makale yarışması başlattı.

FETÖ algı operasyonlarına devam ediyor. Washington’da bulunan örgüt bağlantılı Rumi Forum adlı kuruluş aralarında ABD’nin de bulunduğu 53 ülkeden 600 öğrenci için uluslararası bir makale yarışması düzenlendiği duyurusunda bulundu. Makalenin konusu ise “Günümüzün ulusal ve uluslararası siyasi meselelerinde askeri gücün bir çözüm olarak kullanılması!” Duyuruda açıkça darbe övgüsü yapılacak makale yarışmasının kazananlarının da Washington D.C.’de 4 günlük “geziye” götürüleceği ifade edilirken bu gezide öğrencilerin nerelere götürüleceği de ifade edilmedi.

DARBEYİ ÖVEN MAKALELER 

Duyurudaki skandal ifade ise makale yarışmasının konusu. Makalenin konusu “Günümüzün ulusal ve uluslararası siyasi meselelerinde askeri gücün bir çözüm olarak kullanılması!” Açıkça darbeyi övecek bir makale yarışması düzenleyen ABD’deki FETÖ’cüler yarışmanın kazananlarının Washington D.C.’deki Rumi Forum merkezinde nisan ayında 4 günlük bir “geziye” çıkarılacağı da ifade edildi. FETÖ’nün ABD’deki elemanlarının bu “gezi” ile nerelere gidileceği ve ne yapılacağını da yazmamış olması özellikle dikkat çekti. 

53 ÜLKEDEN 600 ÖĞRENCİ KATILIYOR

FETÖ’nün ABD’deki merkezi kurumlarından Rumi Forum sitesinde yer alan bir duyuruda skandal ifadelere yer verildi. FETÖ’nün yine ABD’deki televizyon kanalı olan Ebru News’te yarışmaya Gülen Gençlik Platformu Enstitüsü 53 ülkeden ve  35 eyaletten 600 öğrencinin katıldığı belirtildi.

Akşam

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23