• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe’den transfer bombası Edin Visca

Yeniakit Publisher
2019-11-08 13:47:00 -
Fenerbahçe’den transfer bombası Edin Visca

Devre arası kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'in yıldızı Edin Visca'ya kanca attı.

Hem devre arasının hem de yeni sezonun transferleri için yoğun mesai harcayan yönetim, birçok oyuncuyla temasta. Sarı-Lacivertliler’in ocak ayındaki ilk hedefi ise Edin Visca... Üstelik Fenerbahçe için Boşnak yıldız, yarım kalmış bir operasyon! Yönetimin, yaz transfer döneminin son iki gününde tüm mesaisini Visca için harcadığı ortaya çıktı. Hem Başakşehir ile hem de oyuncunun menajeriyle temas kuruldu. 29 yaşındaki oyuncu ile prensip anlaşmasına varıldı.

Ersun Yanal onayladı!

Başakşehir ile yürütülen pazarlıklar ise tıkandı. Bunun nedeni, Turuncu- Lacivertliler’in, transfer döneminin bitmesine kısa süre kala Boşnak yıldızın yerini dolduramayacak olmasıydı. Görüşmeler sonuçsuz kaldı. Ancak Fenerbahçe, Edin Visca’dan vazgeçmiş değil. Boşnak oyuncuya, “Bu iş Ocak’ta bitecek” mesajı gönderen yönetim, Başakşehir ile pazarlıklara bu kez erken başlayacak.

Sarı-Lacivertliler, paranın yanı sıra takas için İstanbul ekibine oyuncular sunacak. Ersun Yanal’ın sol bekte Hasan Ali dışında alternatifi olmamasına rağmen ara transfer için yönetime, “Sadece Visca’yı almamız bize yeter” raporu verdiği

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23