• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe'de Miha Zajc gelişmesi!

Yeniakit Publisher
2020-08-02 15:42:00 -
Fenerbahçe'de Miha Zajc gelişmesi!

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Miha Zajc, gözden çıkartılmıştı. Yunan ekibi Olimpiakos ile görüşen Sloven yıldız, yapılan teklifi kabul etmedi.

Fenerbahçe'nin sezonun sona ermesiyle beraber satışı sonrasında para kazanmayı planladığı Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc hakkında Yunan basını, önemli bir haberi kaleme aldı.

Kısa süre önce Yunan medyası, Olimpiakos, Zajc transferini gazete manşetlerine taşımış ve kırmızı-beyazlı kulübün, oyuncuyu istediğini ifade etmişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Zajc ile ilgili önemli bilgiler basına sızdı. Daha önce de yazıldığı gibi menajerler aracılığı ile Olimpiakos'a önerilmişti.

Kırmızı beyazlılar, Zajc ile temaslarda bulunurken, Fenerbahçe'nin oyuncu için istediği miktarın yüksek bulunduğu aktarıldı.

Olimpiakos'a transfer olmayı reddetti

Öte yandan Miha Zajc'ın, Fenerbahçe'den ayrılmak istediği ve sarı lacivertlilerin de oyuncuyu göndermek istediği doğrulanırken, Sloven yıldızın Olimpiakos'a transfer olmayı reddettiği ifade edildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Alınan bu kararın ardından Fenerbahçeli yetkililerin Zajc'ın transferi için başka kulüplerle sıkı temaslarda bulunduğu ve satışı bir an önce bitirmek istediği aktarıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23