• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Terim onayladı! Süper Lig'de 32 maçta 16 golü bulunan yıldız adım adım Galatasaray'a

Yeniakit Publisher
2018-05-10 13:33:00 - 2018-05-10 13:36:09
Fatih Terim onayladı! Süper Lig'de 32 maçta 16 golü bulunan yıldız adım adım Galatasaray'a

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Trezeguet'i transfer gündemine aldı.

Sarı-kırmızılı takımı gençleştirme kararı alan Fatih Terim'in, transfer listesindeki ilk ismin Süper Lig'de forma giyen golcü futbolcu olduğu öğrenildi.

Terim'in, performansıyla ligin parlayan ismi olan Kasımpaşa'nın golcüsü Trezeguet'yi istediği, sezon biter bitmez yeni seçilecek başkandan Mısırlı golcünün transferi için girişimlerin başlamasını isteyeceği belirtildi.

2 MİLYON EURO ÖDEDİ

Satın alma opsiyonu bulunan Kasımpaşa, Anderlecht'ten kiraladığı 23 yaşındaki yıldız futbolcunun bonservisini geçtiğimiz günlerde almıştı.

Mavi-beyazlı yönetim, oyuncu için Belçika ekibine 2 milyon euro öderken Galatasaray'ın transferi bitirebilmesi için bu rakamı ikiye katlaması gerektiği dile getiriliyor.

Mohammed Salah'ın takım arkadaşı

Trezeguet Mısır Milli Takımı'nda Liverpool'un yıldızı Mohammed Salah ile birlikte forma giyiyor. İkili 208 Dünya Kupası'nda da Mısır'ın en büyük kozları olacaklar.

G.SARAY'I İSTİYOR

Fatih Terim'in takımında görmek istediği Trezeguet de Galatasaray'ın kendisiyle ilgilenmesinden oldukça memnun.

Kulüplerin anlaşması halinde sarı-kırmızılı formayı giyebileceğini belirten başarılı futbolcu, "Ancak şu an Kasımpaşa forması giyiyorum ve kulübümün başarısı için mücadele ediyorum. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

Kaynak:Fotomaç

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23