• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fahrettin Altun'dan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili açıklama

Yeniakit Publisher
2019-10-02 12:57:00 - 2019-10-02 14:29:49

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Fahrettin Altun'dan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili açıklama

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın katledilişinin 1'inci yılında Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Altun, ''Türkiye olarak Cemal Kaşıkçı davasının takipçisi olacağımızı bir kez daha hatırlatıyoruz.'' dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cemal Kaşıkçı'nın katledilişinin yıldönümünde sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Altun şu ifadelere yer verdi;

"Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim 2018'de girdiği Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda katledilmesinden bu yana bir yıl geçti.

Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşuyla Türkiye, bu menfur cinayetin aydınlatılması için ilk andan itibaren ortaya koyduğu çabayı sürdürüyor.

Tüm imkanlarımızı seferber ederek bu organize ve planlı cinayetin örtbas edilmesini engelledik.

Ancak Suudi Arabistan makamlarının yargılamanın şeffaflığına gölge düşüren tutumu ve adaletin yerini bulması için yeterli çabayı göstermemesi vicdanları yaralamaktadır.

Türkiye olarak Cemal Kaşıkçı davasının takipçisi olacağımızı bir kez daha hatırlatırken, bu konuda uluslararası topluma da işlenen cinayete karşı ortak bir tutum sergileme çağrımızı yineliyoruz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23