• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski Tümgeneral: Ordu perişan vaziyette!

Yeniakit Publisher
2020-01-20 00:26:00 -
Eski Tümgeneral: Ordu perişan vaziyette!

Eski Tümgeneral İtshak Berrick’e göre, Siyonist İsrail ordusu herhangi bir savaşa hazır değil!

 yeniakit.com.tr 

İsrail ordusundan emekli olan Tümgeneral İtshak Berrick, İsrail’in her hangi bir savaşa hazır olmadığını söyledi.

Tümgeneral İtshak Berrick, Yedioth Ahronot’a konuştu. Berrick, İsrail’in askeri açıdan oldukça sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek İsrail’in her hangi bir savaşa hazır olmadığını söyledi. Berrick, İsrail ordusunun durumu ile alakalı basına sızan gizli bir raporu değerlendirdi.

Araç kıtlığı var!

 Berrick, “Gazete tarafından açıklanan gizli rapor, diğer şeylerin yanı sıra, askerleri ve teçhizatı savaş alanına taşımak ve 319. Bölüğün tıbbi ve lojistik işgücündeki büyük boşluklara yönelik ciddi araç kıtlığının, ordunun savaşa hazırlığıyla ilgili her şeyde buzdağının sadece görünen ucu olduğunu belirtiyor” dedi.

Berrick’in dile getirdiği 319’uncu bölük, Arap ülkelerine karşı verilen Haziran 1967 savaşında eski Başbakan Ariel Şaron tarafından yönetildi ve Kuzey Komutanlığına teslim edilmeden önce Sina'nın işgaline katıldı. Sızdırılan rapor, grubun "ordu gözlem birimi" tarafından yürütülen ve Lübnan'da bir savaş durumunda ilk katılımcılar arasında olması beklenen dahili değerlendirmeleri içeriyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Selman

Eyyyyy küfrün başı olan yahudi! Şunu iyi bilki; taşlar ve ağaçların konuşacağı vakit zannettiginden cok daha yakın inşa Allah! Icimizdeki münafık takımı dahil, hic kimse sizi bizim elimizden kurtaramayacak biiznillah! La havle vela kuvvete illa billa aliyhil azim. HasbünAllah ve niğmel vekil...

Yigido

Allah var gam yok amma, sen ne yaptın diye sormazlar mı adama ? Allah sana sormayacak mı ? Sana akıl verdim ey kulum niye silah yapmadın önlem almadın diye ? İki dua etmekle bu iş bitmez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23