• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eşcinsel sapkınları destekleyen markalar için boykot kampanyası

Yeniakit Publisher
2020-06-28 15:03:00 -
Eşcinsel sapkınları destekleyen markalar için boykot kampanyası

Sözde “Onur Haftası”nı kutlayarak eşcinsel sapkınlara destek veren firmalar için, mütedeyyin kesimden boykot çağrıları geldi. Söz konusu firmalara tepkiler çığ gibi büyüdü.

 yeniakit.com.tr  Dünyanın dört bir yanında yürüttükleri lobi faaliyetleriyle virüs gibi yayılan eşcinsel sapkınlar, Türkiye’de de faaliyet yürütmeye çalışıyor. Türk-İslam medeniyetine tamamen ters düşen ve Din-i Mübin tarafından ‘haddi aşan mel’unlar’ olarak nitelendirilen LGBTİ’ler, ülkemizde de yayılmaya çalışıyor.

Her yıl Haziran’da sözde ‘Onur Haftası’ kutlayan sapkınlara, birtakım markalardan da destek geldi. Başını, Türkiye’de de faaliyet yürüten yabancı firmaların çektiği şirketler, peş peşe yaptıkları açıklamalarla eşcinsellere arka çıktı.

Adidas, Puma gibi firmalar için Türkiye’de mütedeyyin kesimden boykot çağrıları yapıldı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, markaların eşcinsellere destek vermek için yayınladıkları mesajların üzerine "boykot" yazılarak defalarca kez paylaşıldı. Boykot çağrılarına destekler de gitgide büyüyor.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Furkan

Eğerki LGBT yi dine aykırı görüp Türk İslam Birliği ne aykırı diye haber yapıyorsunuz da orasını burasını açıpta reklam yapan sitelere birşey demiyorsanız ...

Şaban

Eşcinsellerin önününü açan siyasiler nezaman boykot edilecek.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23