• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'ın restinin ardından NATO'dan dikkat çeken adım!

Yeniakit Publisher
2022-05-13 23:16:00 -
Erdoğan'ın restinin ardından NATO'dan dikkat çeken adım!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefon görüşmesi yaptı.

Bakanlıktan yapılan bilgilendirmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefonda görüştüğü belirtilirken, görüşme içeriğine ilişkin bilgi paylaşılmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı İstanbul Üsküdar'daki Hz. Ali Camisi'nin çıkışında basın mensuplarına İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, "Biz şu anda İsveç ve Finlandiya ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz ama olumlu bir düşünce içerisinde değiliz. Çünkü daha önce Yunanistan ile ilgili NATO konusunda bir yanlış yaptılar bizden önceki yönetimler ve Yunanistan'ın Türkiye'ye karşı NATO'yu da arkasına alarak takındığı tavrı biliyorsunuz.

Bu konuda ikinci bir yanlışı Türkiye olarak işlemek istemiyoruz. Kaldı ki İskandinav ülkeleri ne yazık ki terör örgütlerinin adeta misafirhanesi gibi. PKK'sı, DHKPC'si İsveç'te, Hollanda'da yuvalanmış durumdalar. Ve oraların hatta daha da ileri gidiyorum parlamentolarında da yer alıyorlar. Bu noktada bizim olumlu bakmamız mümkün değil." ifadelerini kullanmıştı.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Umuda

Çok güzel taktik artık Batının her dediğine koyun gibi boyun eğen Türkiye yok Pazarlık yapan kendinden emin Türkiye var

SADIK KALAFAT

Merhabalar Allah Reis bey ve Ekibindenrazi olsun harika bir karar verdiler insallah bu kararin arkasinda dururlar ve bizde olumune Reis beyin yaninda oluruz yunanistanin natoya dahil edilmesindeki yanlis tekrarlanmali finlandiya rusyaya sinir anladikda isvec deki aceleyi anlamis degiliz bu ne pehriz yani kesinlikle kabul edilmemeli natoyu bize karsi kullanmak isteyen ulkelere iki tane daha eklememeliyiz bu iki ulkenin terorle baglantilari ayyuka cikmis parlamentolarinda pkk li vekiller barindiran bu capsizlar kuyruklari kapinin araligina sikisinca natoya kosmalari gecmisteki yaptiklari assalik provakasyonlar unutulmamasi lazim ve tekrar ustune basa basa yaziyorum yarin cocuklarimizin gelecegi ve guvenligi icin bu ulkelere veto hakkimizi kullanmamiz lazim bebek katillerini besleyenlerle ayni cati altinda olmamaliyiz ki buna bizim meclisimiz dahil olmali igneyi kendimize batirmaliyiz .selamlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23