• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan liste açıklaması!

Yeniakit Publisher
2018-05-23 23:50:00 - 2018-05-23 23:54:15
Erdoğan'dan liste açıklaması!

Erdoğan, Milletvekili aday listesini oluştururken hangi kriterlere dikkat ettiklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti aday listesine ilişkin TRT canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, Milletvekili aday listesini oluştururken hangi kriterlere dikkat ettiklerini açıkladı.

Erdoğan, "Bu seçimi erkene almak birde önceden planlanmış olan İngiltere, İİT. Bütün çalışmaları takip etmemi engelledi. Buna rağmen uykusuzda kalsak çalıştık. İki tane önemli komisyon oluşturduk. Alt komisyonlarda Merkez Karar Yönetimden üyelerimiz, milletvekili arkadaşlarımızdan oluşan bir heyet. Bu komisyon çalışmasıyla gelen müracat edenlerin hepsi oradan geçti.

Arkadaşlarımız olumlu not verdiyseler üst komisyona yani benim başımda olduğum komisyona geldiler. Burada ben bulundum, benim başkanlığımda Binali bey, seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcım, kadın kolları ve gençlik kolları başkanım, ve alt komisyonda bu işlerin sorumlusu olan başkanım vardı, yürüttük.

Üst komisyonda nihai kararları verdik. Bundan sonrada hayırlı olsun dedik. Bu işin GBT'si diyebileceğimiz çalışmaları da yaptık, istihbarat çalışmaları. Burada bir FETÖ, PKK, DEAŞ mensubunun olmaması gerekir. Sızmalarda olabilir. 7 bini aşkın müracat oldu. Bu kişilerin içerisinde 600 adayın olduğu milletvekili listelerimize giremeyenler bu işe samimiyetle gönül verdiyseler bu kardeşlerimiz 24 Haziran'a kadar süreçte koşturacaklar, çalışacaklar.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

AK Parti bir davadır. Bu davaya gönül veren her türlü emeği verecek. Beraber yürüyeceğiz. Biz şimdi daha yeni kongrelerden çıktı. Bu kongrelerde de ülkemizin büyük çoğunluğunda kongrelere katıldım. Bunlarla beraber hücreleri tazeledik. Hemen arkasından şimdi büyük şehirler çoğunlukta olmak üzere mitinglere devam edeceğiz. Bazı yerlerde çift dikiş bazı yerlerde de gitmediğimiz yerlere gideceğiz. Başbakan'ın gideceği yerler olacak. Seçim beyannamesinden, aday tanıtımından sonra yola devam." dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23