Erdoğan'a 'Diplomasız' demişti! Davutoğlu'nun çömezine tokat gibi cevap
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Yeniden Refah Partisi eski Polatlı İlçe Başkan Yardımcısı Rahim Sütçü, yayınladığı bir videoyla Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan'a yönelik 'Diplomasız' sözlerini sarf eden İsmail Günaçar'a tokat gibi cevap verdi.
Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Kongresi'nde ‘Muhammed rehber, Allah-u Ekber’ sloganları atan daha sonra ise görevinden istifa ettiğini açıklayan eski Yeniden Refah Partisi eski Polatlı İlçe Başkan Yardımcısı Rahim Sütçü, yayınladığı videoda Gelecek Partisi'nin tanıtım programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik 'Diplomasız' sözlerini ağzına alan İsmail Günaçar'a cevap verdi.
İşte Sütçü'nün o açıklamaları;
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a 'Diploması yok' diye laflar eden diplomalı cahil İsmail Günaçar'a burada birşey söylüyorum Bugün eğer senin 21 yaşında seçilme hakkın varsa Erdoğan sayesindedir. Bugün eğer sen Gelecek Partisi'nde kurucular kurulundaysan bunu Davutoğlu'nu bu makama bu mevkiye gelmesinde vesile olan Cumhurbaşkanımız Erdoğan sayesindedir.