• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan düşmanlığı bunu da yaptırttı! Hollanda’dan Türk rapçiye “uyuşturucu” desteği

Yeniakit Publisher
2021-10-23 07:11:00 -
Erdoğan düşmanlığı bunu da yaptırttı! Hollanda’dan Türk rapçiye "uyuşturucu" desteği

Hollanda televizyon haber servisi RTL Nieuws, şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği gerekçesiyle Türkiye’de gözaltına alınan Türk asıllı rapçi "Murda”ya akıl almaz ifadelerle destek verdi.

 MÜNÜBE YILMAZ 

Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği gerekçesiyle önceki gün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan "Murda" adıyla bilinen rapçi Önder Doğan’a skandal bir destek geldi.

Hollanda uyruklu şarkıcı bozuntusunun kepazeliklerine sahip çıkan Hollanda televizyon haber servisi RTL Nieuws, “Murda'nın Türkiye'de yaşadıkları endişe verici. Bir konser için oraya gitti ve hemen gözaltına alındı. Bu, Türkiye’de ifade özgürlüğünün dip noktada olduğunu gösteriyor” görüşlerine yer vererek uyuşturucuyu özendirmenin ifade özgürlüğü olduğunu ileri sürdü.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

RTL Nieuws’ün “Son günlerde Türk Lirası düşüşte. Üstelik Cumhurbaşkanı Erdoğan da Avrupa büyükelçilerini sınır dışı edeceğini söylüyor. Murda bu yüzden, yani gündemi değiştirmek için gözaltına alınmış olabilir” iddiaları ise kamuoyunca komik bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zart Zurt Necati

ömce rap`ci Murda, sonra Osman Kavala ve takibinde Selahattin Demirtas. Teker teker salinacaklar, mecburuz cünkü her yönden saldiri var memlekete.

alper

bu holanda küçük bir ülke olmasına rağmen her taşın altından holanda ve avurpa ülkeleri çıkıyor türkiyede olan her pisliğe sayibleniyor çünkü yılarca afirka ve müslüman ülkeleri sömürüyorlar arablar bile kendi topraklarından çıkan ham petrol önce hollandaya gider ordan sonrda arablar holandan benzin mazot satın alır ve burdan bütün dünya işlenmiş petrol dağılır venzulya dünyada belkide ham petrol zengini bir ülke ama petroli para etmiyor çünkü ülkeyi fakirleştirib ülke ozaman kendilinden soroslara yeşilim edilmesini bekliyorlar savaş büyük turkiyi parçalamak için gün sayıyorlar amarka boşu boşuna yunanistanda turkiyeyi çevreleyecek şekilde üs koruyor pilan başka büyük israil devletini kurmak için hem yunanistandan hem suriye tarfanindan amrka yığınak yapıyor turkiyeyi bölmek parçalamak için içerdeki hayinlere gaz verdi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23