• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Duygu dolu anlar! 10 yaşındaki çocuktan gözyaşlarına boğan Çanakkale şiiri

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

İstanbul Büyükçekmece’de 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 110’uncu yıl dönümünde Büyükçekmece Belediyesi tarafından anma programı düzenlendi. 10 yaşındaki kız öğrencinin gözyaşları içinde okuduğu Çanakkale şiiri herkesi hüzünlendirdi.

Büyükçekmece’de düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 110’uncu yıl dönümü saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende Çanakkale’ye her yıl bisiklet sürerek gidip gelen ekip tarafından getirilen Çanakkale toprağı da zeytin ağacı altına döküldü. Törende ilkokul 4’üncü sınıf öğrencisi Eslem Kuş tarafından gözyaşları ile okunan şiir duygu dolu anlar yaşattı.

Törende gözyaşları içinde okuduğu şiirle herkesi duygulandıran ilkokul 4.sınıf öğrencisi Eslem Kuş, "Topluluğu görünce ağlayasım geliyor. Oradaki şehitlerimizin canı yandı evlatlarından ayrıldılar. Canlarını feda ettiler toprak için. Bunları düşünüyorum" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ÇANAKKALE BÖYLE GEÇİLDİ

DEDELERİMİZ ŞİMDİKİ TORUNLARININ CAFELERDE,CAPPUCCİNO ,ESPRESSO İÇİP, SONRA GİDİP MC DONALS'LARDA COCA COLA VE HAMBURGER YEDİKLERİNİ, GECE YARISI İPHONE TELEFON KUYRUKLARINDA KAVGA ETTİKLERİNİ GÖRSELERDİ, ACABA NE DÜŞÜNÜRLERDİ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23