• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünya gündemini sarsacak tehdit! 'Kasım Süleymani'den sonra sıra onda' deyip isim verdiler

Yeniakit Publisher
2020-01-14 16:17:00 -
Dünya gündemini sarsacak tehdit! 'Kasım Süleymani'den sonra sıra onda' deyip isim verdiler

İsrail Dışişleri ve İstihbarat Bakanı Yisrael Katz, ABD tarafından suikast ile öldürülen Kasım Süleymani'den sonraki hedefin Lübnan'daki Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah olduğunu söyledi.

İsrail Dışişleri ve İstihbarat Bakanı Yisrael Katz, Lübnan'daki Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'a, Kasım Süleymani'den sonra sıranın kendisinde olduğunu söyleyerek tehdit etti.

Lübnan'daki Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'a, Kasım Süleymani'den sonra sıranın kendisinde olduğunu söyleyen İsrail Dışişleri ve İstihbarat Bakanı Yisrael Katz, Kasım Süleymani üzerinden Nasrallah'ı tehdit etti.

Siyonist Bakan Katz, açıklamasına şöyle devam etti; "İranlı efendilerinin, suikast ihtimali konusunda uyarması üzerine Nasrallah, bulunduğu sığınağın bir kat daha aşağısına inmek zorunda kaldı. İsrail'e meydan okumaya devam ederse, sığınağının ona bir faydası olmayacak."

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, İran'ın Ayn el Esed üssüne yaptığı saldırı sonrası bir açıklamada bulunarak şunları söylemişti : "Bu darbe, Siyonistlere güçlü bir mesajdı. İran'ın rehberinin ve liderlerinin tehditlerini duyduklarında, bunu ciddiye almalılar. İran füzeleri Irak'ta Ayn el Esed ABD üssünü vurdu, ancak korku ve acısı İsrail'deydi, çünkü İran'ın böyle bir güç olduğunu gördüler."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hadi*

yeryüzünde Îsâ peygamberin canı tehlikede olduğunun kanıtı işte.Allaha kim güç yettirebilir ! 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23